Cele mai uzuale produse pentru birou

BUCURESTI - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Fie ca esti in cautare de solutii pentru prezentare table magnetice, flipcharturi, panouri de pluta sau obiecte pentru organizare si arhivare, caiete mecanice, bibliorafturi, dosare de plastic sau din carton, noi iti punem la dispozitie o varietate de produse de la cele mai renumite branduri, la cele mai mici preturi.

Ai la dispozitie o varietate de produse din domeniul birotica si papetarie, pentru echiparea biroului, iar noi vom evidential cele mai uzuale articole ce te ajuta si iti usureaza munca, asadar in functie de activitatea profesionala sarcinile zilnice se pot indeplinii cu usurinta utilizand produsele puse la dispozitie de catre noi.

Bibliorafturile - In alegerea acestora trebuie sa luam in calcul volumul de documente ce trebuiesc stocate pe o perioada indelungata, dimensiunile fiind foarte importante, acestea variaza de la 5 cm pana la 8 cm, iar formatul poate fii : A5, A4 sau A3, in functie de tipul act arhivat. In alegerea unui biblioraft trebuie sa luam in calcul si tipul de material dorit. Bibliorafturile sunt realizate din carton simplu sau plastifiate cu folie de polipropilena in diverse culori pentru o nota unica adaugata biroului dumneavoastra. Acestea dispun de mecanisme nichelate si au o fiabilitate foarte mare la utilizarile intense.

Hartia pentru copiator este unul din produsele cele mai consumate in cadrul unei companii, in functie de numarul de angajati, volumul consumului acesteia poate fi foarte mare, iar costurile pe masura. Inovarea tehnologica si dezvoltarea continua a copiatoarelor si imprimantelor au dus la diversificarea gamei de hartie pentru copiator. Veti gasi o gama extinsa de optiuni, de la hartie pentru copiatoare la cea multifunctionala, hartia este o sursa indispensabila la birou si vine in diverse variatii, forme, dimensiuni si calitate. Aceasta este ideala pentru imprimarea zilnica si xeroxarea documentelor, pentru imprimantele cu jet de cerneala sau laser.

Acestea se pot clasifica in functie de luminozitate pentru rezultate optime, grosimea hartiei este importanta, in functie de aceasta se pot printa diverse brosuri, pliante, sau documente standard. Hartia fotografica este durabila, iar cele mai multe modele nu contin aciditate, ceea ce face ca documentele sa fie pastrate o lunga perioada de timp fara a se degrada. Fiecare top cuprinde 500 coli de hartie, pentru nevoi semnificative puteti alege plateti ce au 40 de cutii de hartie, comandarea unui palte de hartie va asigura ca veti avea intotdeauna o cantitate suficienta in magazie atunci cand aveti nevoie.
Branduri de Hartie A4 ce se regasesc in oferta de birotica si papetarie Flrbirotica : Brilliant, Absolut Paper, Double A, HP Office, ColorCopy, Xerox.

Formate disponibile : A5, A4, A3, gramaj : 70gr, 80gr, 90 gr, 100gr, 120gr, 160gr, 200gr, 250gr, 300gr.

Sectiunea pentru articole scolare si de gradinita

In aceasta categorie punem la dispozitie o gama ampla rechizite scolare accesorii si produse pentru gradinita, scolari si studenti, selectand cele mai uzuale si practice si apreciate marci din Romania precum Daco, Ecada, DacoArt, Marco, etc. Aici gasiti tot ce aveti nevoie, Accesorii Kraft, Perforatoare cu model, Hartie Gumata, Foarfece speciale cu diferite forme, Ascutitori electrice sau normale, Ghiozdane pentru fete si baieti, Penare echipate sau simple, hartii si cartoane speciale, Stilouri si pixuri, Plansete de proiectare, dar si instrumente pentru desen tehnic.

Accesoriile Kraft si Hobby sunt utilizate in special in in gradinite si in clasele primare, aceste produse sunt importante pentru dezvoltarea partii creative a copiilor, de la Hartia pentru quilling, hartia origami, seturi creative pentru desenat, acestea ajuta in crearea abilitatilor practice ale copiilor. Hartia pentru quiling se utiliza inca din secolul XVIII de catre copii din inalta societate in scolile de arta ale acelor timpuri.

Ascutitorile electrice sunt solutia ideala pentru ascutirea rapida a creioanelor , pentru un volum mare, precum este in clasele primare sau la gradinite, acestea sunt concepute pentru protectia utilizatorului, ideale pentru creioanele subtiri intre 6-8 mm sau groase intre 8-12 mm, au functii stop and start pentru a nu suprasolicita motorasul, toate acestea sunt disponibile in categoria rechizite scolare. Pentru a nu aluneca de pe suprafata pe care este pozitionata, acestea au la dispozitie doua sau patru picioruse din cauciuc ce se pozitioneaza perfect pe catedra sau biroul de lucru.

Ghiozdanele scolare prezente in oferta noastra respecta standardele de calitate, acestea nu deformeaza spatele elevului ce poarta aceste produse, au burete cu spuma ce se muleaza perfect si in mod egal in ambele parti ale spatelui, fara a pune presiune pe coloana. Aceste ofera dimensiuni generoase pentru depozitarea cartilor si caietelor, dar si pentru pachetelele cu mancare. Dispun de unu pana la trei fermoare, si doua pana la trei compartimente de separare a spatiului intern.

Descopera noul magazin online de birotica si papetarie, rechizite scolare si accesorii Hobby din Bucuresti. Site-ul a luat nastere din dorinta noastra de a oferi servicii complete si personalizate in functie de activitatea profesionala a fiecaruia, pentru a le oferi clientilor o varietate mai mare pentru produse si o usurinta in cautarea celor protrivite lor.
Florilena Business este furnizor de birotica si papetarie, rechizite scolare din Bucuresti, livrarea comenzi se realizeaza in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia.