Cele mai fastuoase delicii dulci iti dau intalnire la targul Sweet Fest, editia de Halloween.

Locul desfasurarii: Promenada

Organizator: Fly Events

Cele mai fastuoase delicii dulci iti dau intalnire la targul Sweet Fest, editia de Halloween.

Varcolacii, liliecii si fantomele prin viata prin diverse gusturi si arome, in perioada 26 octombrie – 01 noiembrie la Sweet Fest ,  in mall Promenada ,  Calea Floreasca nr. 246B, metrou Aurel Vlaicu. 

De Halloween , cele mai infricosatoare cosmaruri se transforma in dulciuri si ciocolata, iar targul Sweet Fest isi propune sa transforme aceasta sarbatoare intr-un paradis al dulciurilor, cu produse care de care mai infricosatoare, dar cu gust si  design aparte.

 In cele sapte zile de festival o sa ne delectam papilele gustative cu minunatele bunatati formate din praline belgiene,  specialitati grecesti, turcesti si libaneze, torturi special create pentru diverse ocazii, figurine și sculpturi din martipan, cupcakes, cake pops,macarons, cozonac tradițional, prăjituri românești, specialități din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn,deserturi raw vegan,  sortimente de cafea și ceaiuri, ustensile si recipiente pentru depozitarea alimentelor, precum si zeci de condimente si mirodenii atent selectionate.

 Faimoasa ciocolata, deja consacrata ca un deliciu culinar,  o sa va intampine la targ in diverse forme si culori, simpla, cu alune sau nuci, fructata sau condimentata. care de care mai ademenitoare.

 Calatoria gastronomica prin taramul celor mai “terifiante” deserturi o sa fie insotita de spectacolul vizual in care povestile de groaza prind forma intr-un mod inedit prin decoruri surprinzatoare, concursuri, face painting pentru cei mici, degustari de produse si multe alte surprize.

 Sweet Fest, editia de Halloween, debuteaza luni, 26 octombrie, orele 10:00 si se incheie duminica, 01 noiembrie, orele 22:00. Accesul vizitatorilor este gratuit, in toate cele 7 zile de eveniment .

 

Detalii suplimentare:

Sebastian Teodoru

Organizator Sweet Fest

Email: contact@sweetfest.info

Tel: 0761 462 262

www.facebook.com/SweetFest

Despre FLY EVENTS

Agentie de hostess, modele si promoteri. Va punem la dispozitie personal premium pentru evenimentele si campaniile dvs.

Confirmare pana la data: 26 octombrie 2015

Participare: Intrare libera