Sweet Fest invită îndrăgostiții la o sărbătoare de trei zile cu ciocolată

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest , revine cu o ediție specială de Ziua Îndrăgostiților, în perioada 14 – 16 februarie, la Hanul lui Manuc (Str. Franceza nr. 62-64). Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate zilele festivalului: vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 19:00.

Sweet Fest

Sweet Fest

          Cu mic, cu mare, îndragostiții de toate vârstele sunt așteptați la Sweet Fest pentru a sărbători iubirea. Cele mai deosebite dulciuri au fost pregătite pentru ei, iar cei care vor păși pragul festivalului vor putea degusta și dărui mai departe minunatele praline belgiene, diverse sortimente de ciocolată cu trandafir, foiță de aur sau fructul pasiunii, cupcakes, prăjituri tradiționale, cafea sau ceaiuri dintre cele mai aromate și afrodisiace, specialități din trufe și multe alte cadouri

          ”Sărbătoarea iubirii e unul dintre momentele în care arătăm și mai mult persoanei dragi de lângă noi cât de mult o iubim. Vrem să venim în ajutorul celor care caută un dar dulce și vor să aibă într-un singur loc o varietate cât mai mare de produse. Sweet Fest este, pentru al 3-lea an consecutiv, un festival al dulciurilor de calitate și al diversității”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest. 

          Ca la fiecare ediție, ciocolata rămâne produsul vedetă, fiind prezentă în diverse culori, arome seducătoare și forme spectaculoase. Simplă sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata este principala atracție, și este în continuare preferata îndrăgostiților pentru un cadou perfect.           Sweet Fest - ediția de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie orele 10:00 și se încheie duminică, 16 februarie orele 19:00. În tot acest interval, Hanul lui Manuc se va transforma într-un tărâm al dragostei și al rasfățării simțurilor cu cele mai dulci arome.

 

Detalii complete despre Sweet Fest puteți găsi pe http://www.facebook.com/SweetFest.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: 

Sebastian Teodoru

Organizator Sweet Fest

contact@sweetfest.info

0740 198 501

Despre Fly Events

Organiazare evenimente, servicii de hostess si promoteri

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fly-events/sweet-fest-invita-indragosti-ii-la-o-sarbatoare-de-trei-zile-cu-ciocolata