CONFERINTA DE PRESA

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: FNGCIMM

CONFERINTA DE PRESA

Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, sustinator al mediului de afaceri romanesc, in colaborare cu Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri organizeaza conferinta de presa cu tema Solutii concrete de sustinere a IMM-urilor în condiţiile crizei economico-financiare.
Conferinta se va desfasura marti, 17 februarie 2009, orele 11.00, la sala de conferinte Galati a JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Calea 13 Septembrie nr 90, sector 5, Bucuresti .
Invitatul nostru special, Domnul Constantin Nita, ministrul intreprinderilor mici si mijlocii, comertului si mediului de afaceri, va vorbi in deschiderea conferintei de presa despre Masurile Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri pentru sprijinirea IMM-urilor. Obiective principale pentru anul 2009.
Domnul Aurel Saramet, presedintele FNIMM SA-IFN, va atinge subiecte cu privire la Solutiile concrete adoptate de Fondul National pentru IMM-uri în concordanţă cu Politica Anticriză a Guvernului României si la Dinamica activitatii de garantare a Fondului si perspective de dezvoltare.


Stela Alexandru, tel: 021 3101874,

Despre FNGCIMM SA

Infiintat in 2001, FNGCIMM SA are ca actionar unic statul roman, reprezentat de AIPPIMM. Misiunea FNGCIMM este acordarea de garantii pentru instrumentele de finantare (credite pentru investitii si capital de lucru) contractate de IMM de la banci comerciale sau din alte surse, abilitate de lege, si acordarea de finantari directe catre IMM-uri. De asemenea, fondul garanteaza scrisori de garantie bancara

Participare: Intrare libera