Rasaduri de rosii din seminte profesionale

Floresti - 2 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Orice solar, sera, gradina sau camp indiferent de dimensiune, are loc pentru rasaduri de tomate. Unele soiuri de rasaduri de rosii au nevoie de o sera sau solar, dar altele cresc fara probleme chiar si in camp.

Vara nu este completa fara ca rosiile sa fie incluse in aproape fiecare solar, sera sau camp. Fructele acestor plante sunt atat de versatile incat este imposibil sa nu gasim soiul potrivit fiecarui gust.

Orice solar, sera, gradina sau camp indiferent de dimensiune, are loc pentru rasaduri de tomate.  Unele soiuri de rasaduri de rosii au nevoie de o sera sau solar, dar altele cresc fara probleme chiar si in camp.

Rosiile sunt intotdeauna cultura preferata de marea majoritate a horticultorilor. Nimic nu se apropie de aromele, texturile si aromele lor deosebite. Plantele de rosii au ceva de oferit pentru toata lumea si acest lucru este principalul motiv pentru care au fost si inca sunt cele mai populare legume de ani de zile!

Pur si simplu alegeti unde le cresteti, in sera, solar sau in camp si apoi alegeti gama de rasaduri de rosii potrivita.

Plantele de tomate pot fi determinate, semideterminate sau nedeterminate. Plantele determinate au o crestere limitata, acestea cresc pana la o anumita inaltime apoi se opresc si fac un singur rand de flori, cele semideterminate au o inaltime medie fiind recomandate culturilor din ciclu I de productie iarna-vara si cele nedeterminate care sunt si cele mai cunoscute si folosite care au o crestere continua , infloresc si produc fructe pe toata perioada de crestere pana toamna tarziu.

Pentru o rezistenta crescuta la boli si putere germinativa ridicata sunt folosite la crearea rasadurilor seminte profesionale de tip F1.

Cele mai apreciate tipuri de rosii sunt cele roz crete sau rosiile inima de bou.

Pentru a va usura munca IMD Horticulture Systems produce in fiecare an in sere proprii gama cea mai diversificata de Rasaduri de rosii de calitate superioara din Romania. Pentru crearea rasadurilor sunt alese seminte de la cei mai buni producatori din lume precum Yuksel, Syngenta, Zki, etc.

IMD livreaza rasaduri repicate in cuburi nutritive de 7 x 7 cm, inradacinarea acestora fiind mult mai rapida, oferind astfel un grad de prindere de 100%.

O gama completa de rasaduri de rosii este disponibila in magazinul online IMD www.folie-solar.ro

In magazinul online IMD este disponbila o gama complete de rasaduri de legume, pueti achizitiona si rasaduri de ardei, gogosari, kapia , castraveti, vinete, salata, varza sau telina.

Taguri: seminterasadurifolie solar