Fomco GPS asigură transmisia live a Castel Classic Rally 2017

Tirgu Mures - 24 mai 2017

Comunicat tip General in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport

În perioada 26-28 mai 2017 este programată a treia ediție a Castel Classic Rally. Evenimentul este un raliu de regularitate, care are loc pe perioada a două zile.

Fomco GPS asigură transmisia live a Castel Classic Rally 2017
 Control your fleet 

Fomco GPS

O noutate absolută pentru această competiție este monitorizarea live a tuturor mașinilor înscrise în competiție, prin implementarea pe fiecare mașină a unui sistem de monitorizare prin GPS din gama Fomco GPS. Astfel, cei interesați vor putea „urmări live” tot raliul de la cortul Fomco GPS care va fi amenajat la Cetatea Medievală din Tîrgu-Mureș.

În prima zi a raliului se va vizita o parte însemnată din județul Mureș, urmând ca o etapă să fie rezervată unui traseu amenajat prin Tîrgu-Mureș. În a doua zi, sunt programate mai multe etape și se vor vizita din nou mai mult repere turistice din județul Mureș. Raliul de regularitate Castel Classic Rally este a doua etapă a Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice, care se organizează în România.

Despre Fomco

Baza Grupului de firme Fomco ,a fost infiintata in Octombrie 2002 .
Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.....