Fomco GPS participă la Moldagrotech

Cristesti - 14 martie 2017

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Agricultura

Live site

În perioada 15-18 martie echipa Fomco GPS va fi prezentă cu un stand, personal specializat și cele mai bune produse propri de monitorizare prin GPS destinate agriculturii la expoziția internațională Moldagrotech, ce va avea loc la Chișinău, Republica Moldova. Fermierii, indiferent de mărimea fermei pe care o conduc – mici, medi sau mari – pot obține astfel oferte personalizate de la standul Fomco GPS pentru a începe activitatea de monitorizare GPS, menită să le optimizeze activitatea și reduce consumul de carburant.

agro

agro

Moldagrotech este o expoziție anuală de prestigiu, cu peste 20 de ediții la activ, care indică tendințele și curentele de dezvoltare în domeniul agriculturii în Republica Moldova. La eveniment, fermierii au ocazia să vadă cele mai noi maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, care îi pot ajuta să-și eficientizeze activitatea.

 

Despre Fomco GPS

 

Am pornit la drum în anul 2006, dezvoltând grupul Fomco deja activ încă din 2002. Se naște astfel Fomco 2006. Oferim în principal servicii de urmărire și monitorizare prin GPS, soluții de monitorizare de flote auto, monitorizarea parcurilor auto, sisteme de control al consumului de combustibil, respectiv alte sisteme de alertare și urmărire, pe care le adaptăm și personalizăm după nevoile clienților. În 2008 am început colaborarea cu iData, producătorul sistemelor de monitorizare și localizare prin GPS  iTrack. În 2013 am introdus în portofoliul nostru produsul local „Ecomotive”. Într-un timp foarte scurt produsul ajunge la peste 8.000 de utilizatori.

 Am reușim să construim o echipă tânără și dinamică de dezvoltatori, astfel că putem oferi soluția optimă în managementul flotelor, cu date precise și de calitate. Ne recomandă soluţiile performante de ultimă generație de monitorizare și localizare prin GPS, soluțiile de control al consumului de carburant și accesoriile complexe, adaptate la nevoile pieţei. Avem un deceniu de experiență în domeniul monitorizării autovehiculelor și a utilajelor, care ne ajută să înțelegem în totalitate cerințele clienților noștri. Putem oferi acum soluții simple de monitorizare, dar și soluții complexe de urmărire a flotelor mari.

Despre Fomco

Baza Grupului de firme Fomco ,a fost infiintata in Octombrie 2002 .
Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.....