Fomco GPS – Recomandari monitorizare flota transport persoane

Targu Mures - 1 iulie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto, IT&C, Tehnologie, Logistica/Transport

Live site

Ca si manager de flota auto din domeniul transportului de persoane, cateva din prioritatile de top implica siguranta soferilor si a pasagerilor, pastrarea flotei in intr-o conditie optima de functionare si gasirea modalitatilor de a reduce din cheltuieli. O cale de a gestiona toate prioritatile flotei implica folosirea unui sistem de monitorizare.

Monitorizare Transport persoane

Monitorizare Transport persoane

 FomcoGPS -Siguranta in decizii si control ! 

FomcoGPS

Monitorizarea prin GPS a flotei auto din domeniul transporturilor de persoane.

 

Siguranta pe primul loc

Dintre toate, cel mai important aspect al companiilor de transport persoane, il reprezinta transportarea acestora din punctul A in punctul B in siguranta. Pentru a ne asigura de asta, trebuie sa mentinem o echipa de soferi profesionisti si de a avea posibilitatea de a confirma ca soferii conduc flota conform standardelor de siguranta in fiecare calatorie.
Cea mai bun cale de a verifica asta este monitorizarea comportamentului la volan al soferilor. Cu ajutorul solutiilor de urmarire prin gps, puteti verifica viteza de deplasare, franarea brusca, si accelerarea rapida pentru a va asigura ca soferii conduc responsabil si nu pun in pericol viata calatorilor. Acest sistem va reduce riscul de accidente si va asigura o calatorie placuta pentru pasagerii autocarului, autobuzului sau al microbuzului folosit.
Limitarea costurilor este problema principala a tuturor flotelor auto. Nu va fi evident unde puteti reduce costurile inutile daca nu folositi un sistem de monitorizare auto. Flotele companiilor de transport de persoane pot reduce irosirea de combustibil prin monitorizarea vitezei,  a timpului in care motorul este la ralanti, a folosirii neautorizate si prin eficientizarea rutelor. Asigurativa ca soferii nu-si petrec timpul stand in vehicul cu motorul pornit sau conduc prin oras pentru a le trece timpul mai usor in timp ce asteapta reintoarcerea grupului de turisti.

Protejeaza angajatii impotriva reclamatiilor false


Angajatii vor da un randament mai bun in cadrul companiilor care doresc binele lor. Reclamatiile impotriva soferiilor de autocare din partea pasagerilor nu sunt un lucru nou. Insa, cu ajutorul monitorizarii prin gps, se poate dovedii daca reclamatiile sunt intemeiate sau nu. Imaginea unei companii de transport persoane este cea mai importanta pentru succesul acesteia.În cazul monitorizării vehiculelor de transport persoane, sunt foarte importante urmărirea poziției şi evidența traseelor parcurse.

 Pentru transport persoane putem oferi:

Monitorizare GPS

Evidență și raport trasee

Monitorizare temperatură (opțional)

Buton Privat-Ocupat (opțional)

Intrări analogice-digitale (opțional)

Monitorizare combustibil prin sonda    originală al vehiculului (opțional)

 

Sistemele de localizare și monitorizare GPS oferite de societatea noastră oferă soluții pentru reducerea cheltuielilor de transport, transportul în deplină siguranță și o imagine clară asupra activității șoferilor.

Pentru a obține detalii despre sistemul nostru de monitorizare flota prin gps cât si pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactati.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu o scurtă prezentare gratuită!

Despre Fomco

Baza Grupului de firme Fomco ,a fost infiintata in Octombrie 2002 .

Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.....