INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.

Fonduri Europene

Ai obtinut Fonduri Europene? De ce trebuie sa publici comunicate de presa

Tot mai multi romani care vor sa-si dezvolte o afacere sau sa inceapa o noua afacere apeleaza la Fonduri Europene. Proiectele care sunt declarate eligibile sunt selectate si se acorda ajutoare financiare pentru demararea sau dezvoltarea afacerii conform planului depus.

Persoanele care obtin granturi pentru afacere sunt obligate sa publice anunturi in presa, atat la inceputul proiectului cat si la finalizarea acestuia. Aceste anunturi au scopul de a anunta publicul cu privire la modul in care fondurile primite vor fi utilizate, dar si de a face afacerea cunoscuta, jucand un dublu rol.

Obligativitatea ca beneficiarii granturilor sa-si promoveze afacerea in mass-media, prin anunturi sau prin communicate de presa, este specificata in ghidul de finantare si prevede ca “Beneficiarii sunt obligati sa asigure o informare transparenta si corecta a mass-media asupra Proiectului finantat prin Programul Operational Competitivitate.”

Anuntul trebuie sa aiba o structura specifica, stabilita de Programul Operational de Competitivitate, iar beneficiarul trebuie sa faca dovada comunicatelor (stirilor rezultate) sau anunturilor in mass media relevante pentru program/ proiect la prima cerere de rambursare depusa pentru anuntul de inceput al proiectului si la cererea de rambursare finala pentru anuntul de finalizare al proiectului.

Prin urmare, daca ai aplicat pentru Fonduri Europene si esti beneficiarul unui grant UE, este important sa-ti promovezi afacerea.

Content Optimization

Optimizarea continutului ajuta site-ul sa se claseze mai bine si sa obtina rezultate mai bune in Google.

Articole SEO

Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.

Google Webmaster Tools

Monitorizeaza evolutia site-ului in Google cu ajutorul acestui tool care verifica integritatea unui site in motoarele de cautare.

Open Site Explorer

Cu ajutorul acestui tool poti compara site-ul tau cu cel al competitorilor si poti afla de unde vin link-urile catre site-ul lor.

Optimizare Seo

Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro daca beneficiezi de Fonduri Europene?
  • Pachetul “Comunicat European” asigura succesul si notorietatea proiectului tau cu finantare europeana prin facilitati de comunicare la standardele Uniunii Europene.
  • Poti publica articole instant pe comunicate de presa sau poti alege promovare pe mai multe site-uri
  • Ai la dispozitie o lista de peste 800 de site-uri din toate domeniile
  • Totul se intampla dintr-un singur loc, printr-un sistem automatizat, prin urmare castigi timp valoros pentru tine. Procesul dureaza maximum 3 minute
  • Peste 18 ani de experienta in media digitala
  • Peste 150.000 de articole publicate
  • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre fonduri europene
Campanie electorala New alerts
Ai un proiect electoral in plan? Noi suntem partenerul tau de incredere care iti aduce o audienta noua.
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Comunicate de presa tema Fonduri Europene
fonduri europene. poster Europavox Festival Bucharest
fonduri europene. Allview a livrat în T4 2023 peste 3,4 MW de Proiecte Fotovoltaice pentru IMM-uri
fonduri europene. creditcudobanda0.info
fonduri europene. Sigle
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept