Mari reduceri la biletele de avion pentru Europa tot timpul anului

BUCURESTI - 9 martie 2005

Comunicat tip General in Turism

KLM Romania lanseaza in premiera un sistem tarifar care elimina sezonalitatea preturilor biletelor de avion.

Mari reduceri la biletele de avion pentru Europa tot timpul anului

KLM Romania a lansat o structura tarifara foarte avantajoasa pentru biletele de avion spre majoritatea destinatiilor europene. Astfel, biletele se pot cumpara la cel mai mic pret posibil cu cel putin 28 de zile inainte de data de plecare. Biletele sunt restrictionate pentru datele de calatorie initial rezervate dar au o perioada de valabilitate de pana la un an. Copii sub 2 ani platesc 10% din valoarea biletului de adult.

In acest fel, KLM Romania ofera posibilitatea calatoriilor ieftine tot timpul anului pentru majoritatea destinatiilor europene, nu numai in perioadele promotionale. Din Bucuresti, KLM opereaza de trei ori pe zi cu conexiuni foarte bune spre toate destinatiile europene. Detalii despre conditiile de rezervare gasiti la KLM Romania, agentii acreditati sau www.klm.ro

Despre Foote Cone&Belding Bucharest

KLM Romania este una dintre cele mai mari companii internaţionale de transport aviatic, prezente în România. Conform statisticilor Ministerului Transporturilor, KLM Romania se afla pe locul 4 in privinta volumului de pasageri din Romania. Compania olandeză KLM deţine cea mai veche marca aviatică încă în folosinţă.

KLM Romania
Aleea Alexandru 9A, Bucuresti
Tel:021 2315619 / fax: 021 2315622

KLM.Romania@klm.com