3T – Primul program complet pentru formarea formatorilor din Romania

Cluj-Napoca - 12 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In 13 septembrie, Foreground inaugureaza la Cluj-Napoca seria de toamna a programelor 3T (Train the Trainer). Ultima zi in care cei interesati pot beneficia de reducerea de 10% pentru participarea la programul 3T din Cluj-Napoca este 14 august.

Programul 3T se adreseaza:
- expertilor din orice domeniu, gata sa transmita altora ceea ce stiu
- consultantilor de resurse umane şi training
- managerilor responsabili de instruirea subordonaţilor lor
3T este primul program complet pentru formarea formatorilor din Romania. La finalul 3T participanţii devin 3neri compleţi şi primesc diploma de acreditare din partea Ministerelor Muncii si Educatiei. In plus, 3nerii Foreground ii asista la crearea propriului lor program de 3ning.

Trainerii 3T sunt:

Antonia Onaca
Avand 5 ani de experienta in crearea si livrarea de programme pentru formatori, Antonia a format aproape 100 de 3neri din intreaga tara. Este licentiata in psihologie si in resurse umane si membru al Institutului de Training si Invatare Ocupationala din Marea Britanie.

Emanuela Petricele
Emanuela este un 3ner experimentat, cu 7 ani de experienta in domeniul vanzarilor si 4 ani de experients de management.

Laura Andreea Moldovan
Laura are o vasta exeprienta in domeniul trainingului si resurselor umane, lucrand ca Training Manager si HR Manager in cadrul unor companii de top din Romania.
Foreground este compania de 3ning pentru 3neri. Foreground furnizeaza programe de instruire pentru formatori in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov.

Despre Foreground

Contact
Alexandra Moraru
PR Manager
Foregroup
tel: 0752 192 284
fax: 0364 816 393
alexandra@foregroup.ro