Primul curs complet pentru formarea formatorilor din Romania

Cluj - Napoca - 2 septembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In 13 septembrie, Foreground inaugureaza la Cluj-Napoca seria de toamna a programelor 3T (Train the Trainer).
Programul 3T este primul program complet pentru formarea formatorilor din Romania si este acreditat de Ministerele Muncii si Educatiei.
Primul modul din cadrul 3T se va desfasura in aceasta toamna la Cluj-Napoca (13-14 septembrie), Bucuresti si Timisoara (20-21 septembrie), Brasov (27-28 septembrie) si Iasi (8-9 octombrie)Programul 3T se adreseaza:
- expertilor din orice domeniu, gata sa transmita altora ceea ce stiu
- consultantilor de resurse umane si training
- managerilor responsabili de instruirea subordonatilor lor
3T este primul program complet pentru formarea formatorilor din Romania. La finalul celor 4 module de 3T participantii devin 3neri completi si primesc diploma de acreditare din partea Ministerelor Muncii si Educatiei. In plus, 3nerii Foreground ii asista la crearea propriului lor program de 3ning.

Trainerii 3T sunt:

Antonia Onaca
Avand 5 ani de experienta in crearea si livrarea de programme pentru formatori, Antonia a format aproape 100 de 3neri din intreaga tara. Este licentiata in psihologie si in resurse umane si membru al Institutului de Training si Invatare Ocupationala din Marea Britanie.

Emanuela Petricele
Emanuela este un 3ner experimentat, cu 7 ani de experienta in domeniul vanzarilor si 4 ani de experienta de management.

Laura Andreea Moldovan
Laura are o vastă exeprienta in domeniul trainingului si resurselor umane, lucrand ca Training Manager si HR Manager in cadrul unor companii de top din Romania.

Foreground este compania de 3ning pentru 3neri. Foreground furnizeaza programe de instruire pentru formatori in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Brasov.

Despre Foreground

Contact
Alexandra Moraru
0264 430 111
0752 192 284
alexandra@foregroup.ro