Cros Fii Sanatos cu Aloe Vera

Locul desfasurarii: Parcul Herastrau - intrarea din Piata Charles de Gaulle

Organizator: Forever Living Products Romania in parteneriat cu Directia Cultura, Sport, Invatatmant din cadrul Primariei Municipiului Bucures

Cros Fii Sanatos cu Aloe Vera

2 iunie 2013

Crosul „Fii Sănătos cu Aloe Vera”

Organizator: Forever Living Products România, în parteneriat cu Direcţia Cultură, Sport, Învăţământ din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti

Duminică, 2 iunie 2013, ora 8:30, Forever Living Products România vă invită în parcul Herăstrău, intrarea din Piaţa Charles de Gaulle, la a zecea ediţie a crosului Fii Sănătos cu Aloe Vera. Crosul se desfăşoară pe o distanţă de 2,7 km, pe aleile parcului Herăstrău.

Pentru fiecare participant la cros, Forever Living Products România va dona 1 euro unei case de copii.

Vor fi premiate primele 3 locuri, pentru cele 16 categorii de vârstă şi sex ale competiţiei.

În plus, la tombola organizată pentru participanţi se vor putea câştiga biciclete, mp3 playere şi produse Forever Living, valoarea totală a premiilor depăşind 5.000 de euro.

Înscrierile încep la ora 8:30, iar startul oficial va fi dat la ora 10:00 de către Maestra Emerită a Sportului, Violeta Beclea.

Vă aşteptăm duminică, 2 iunie, ora 8:30, în parcul Herăstrău!

Despre FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA


Forever Living Products este cel mai important cultivator de Aloe vera şi, totodată, producătorul şi distribuitorul numărul 1 mondial al produselor pentru sănătate şi frumuseţe pe bază de aloe. Compania are filiale în peste 120 de tari, mai mult de 8 milioane de distribuitori şi o cifra de afaceri globală de peste 2 miliarde USD în 2006. Filiala din România a fost înfiinţata în 1998 şi deţine depozite operaţionale în Bucureşti, Cluj, Arad, Braşov, Iaşi şi Constanţa.

Confirmare pana la data: 28 May 2013

Participare: Intrare libera