ACCESEAZA FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU A TRANZACTIONA VALUTA PE PIATA FOREX

BUCURESTI - 17 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Compania TeleTRADE ofera o oportunitate unica tuturor persoanelor interesate de investitii pe pietele financiare.

ACCESEAZA FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU A TRANZACTIONA VALUTA PE PIATA FOREX

Oportunitatea presupune incheierea unui parteneriat pe termen lung prin care dumneavoastra veti tranzactiona in paralel cu fondurile proprii si fonduri oferite de companie. Fondurile puse la dispozitie de companie sunt nerambursabile si sunt valabile pe toata perioada parteneriatului.

Pentru a accesa aceste fonduri, traderul trebuie sa vina cu o cota parte, care va fi echivalenta cu suma fondurilor solicitate de la TeleTRADE. De exemplu: Pentru a primi spre administrare 10.000$ traderul trebuie sa-si alimenteze propriul cont cu 10.000$. Astfel, marimea contului de tranzactionare va fi de 20 000$, sporindu-si considerabil libertatea si flexibilitatea tranzactionarii pe pietele financiare.

Valoarea sumelor nerambursabile pentru tranzactionare pe pietele financiare oferite de compania TeleTRADE ajunge la 1.000.000 USD/an.

Avand in vedere ca, traderii incep sa inteleaga importanta pe care o are marimea capitalului tranzactionabil pentru cresterea profitabilitatii si succesului lor, TeleTRADE este pregatita sa raspunda nevoilor lor cu solutii de afaceri serioase, in domeniul financiar.

Aceste parteneriate ne dau posibilitatea sa oferim traderilor nostri un mediul de lucru prin care isi pot valorifica la maximum experienta si abilitatile de tranzactionare. De asemenea, ne dau posibilitatea sa oferim clientilor nostri servicii a caror calitate si stabilitate satisfac cele mai inalte standarde. Acestea sunt avantaje cu care ne mandrim si pe care le veti aprecia.

Pentru detalii referitoare la proiect va rugam sa ne contactati telefonic, prin mail sau la sediul companiei.

Despre FX Masterbrok

Companie de consultanta si tranzactionare pe piata valutara internationala. Ofera in parteneriat cu TeleTRADE, cel mai mare broker din Europa Centrala si de Est, o gama variata de servicii si oportunitati de tranzactionare pe piata FOREX. Daca sunteti in cautarea unei activitati care sa va permita sa va controlati programul de munca si care sa va ofere o corelatie directa intre eforturile dvs. si rezultate, cu potential pe planul realizarilor profesionale si financiare, va rugam sa ne contactati

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forex-trading-consult/acceseaza-fonduri-nerambursabile-pentru-a-tranzactiona-valuta-pe-piata-forex