Previziunile anului 2014 pentru piața amenajărilor de birouri

BUCURESTI - 12 februarie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

forFITOUT , companie privată cu capital integral românesc, ce oferă servicii integrate de amenajare pentru birouri, spații industriale și hoteliere, susține că anul 2014 este oportun prin prisma proiectelor care se dau în piață dar și a volumului mare de cereri primite. Astfel, anul 2014 se anunță fructuos și se pot elimina previziunile reținute ale pieței din acest domeniu.

http://forfitout.ro/

http://forfitout.ro/

 “forFITOUT are contracte semnate, aflate în faza de execuție deja și acoperă primul trimestru al anului 2014. Luând în calcul situația de față, există cu certitudine un trend net superior cu 30% mai mare decât perioada similară a anului 2013. Anul 2014 înseamnă consolidarea businessului pe plan național și extinderea operațiunilor în străinătate!” 

Cezar Gamulescu - Managing Partner forFITOUT

Analizand strict domeniul amenajărilor office, un lucru este cert: piața se dezvoltă, se modifică, revine la normal, revine în niște parametrii care sunt etici. În momentul în care oamenii se reîntorc la niște structuri calitative, încearcă să cheltuie banii cu cap, este un moment benefic, este o evoluție. În momentul de față, marile companii sunt dispuse să investească în confortul angajaților  care s-ar putea traduce prin adoptarea anumitor elemente de mobilier, rebranding, etc. 

Toate aceste schimbări aduc beneficii firmelor specializate în execuția proiectelor de amanajari iar o viziune pozitivă, chiar și asupra unui business de start-up în acest domeniu întrevede numeroase beneficii”, adauga Cezar Gamulescu - Managing Partner forFITOUT.

Anul 2013 a fost unul dinamic, marcat de proiecte numeroase, proiecte la cheie în urma cărora forFITOUT și-a stabilizat poziția de integrator, oferind cele mai bune soluții clienților. Firma se poate mândri cu execuția a peste 3000 de metri pătrați de partiții de sticlă ABCD și peste 20.000 de metri pătrați de birouri în proiectele la cheie. 

Dacă în 2013 firma și-a consolidat poziția pe piața românească, în 2014 își extinde serviciile și peste hotare, derulând parteneriate importante din sfera amenajărilor spațiilor de birouri. În urma livrării partițiilor de sticlă ABCD, ca și subcontractor, în proiectul UBCI Tripoli - Libia (2013 - Banca Națională pentru Comerț și Investiții), proiectul continuă și în 2014. Continuitatea parteneriatului cu forFITOUT a venit în urma unei calități ireproșabile pe partea de headquarter și s-a decis implementarea acelorași elemente de design, placări cu sticlă, placări pereți cu laminat și în ultimul branch deschis de UBCI Libia, cu gândul la un rebranding național. Tot datorită nivelului de calitate atins în 2013 de forFITOUT, firma câștigă în 2014 din pole position o licitație internațională pentru o clinică de stomatologie din Le Mans, Franța. forFITOUT și-a devansat competiția internațională prin calitate, prețuri, soluții și termene de execuție. 

Anul acesta compania este deja cooptată ca și consultant într-un proiect de dezvoltare urbană, pentru un cartier rezidențial de case ecologice și economice care tind spre costuri de utilizare zero. Proiectul se va desfășura în Alsacia, într-o zonă superbă situată la granița dintre Franța, Elveția și Germania.

Despre Cezar Gămulescu

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajărilor spațiilor de birouri, spațiilor comerciale, industriale dar și a spațiilor hoteliere, Cezar Gămulescu a ales calea antreprenoriatului în urma căruia a luat naștere „Conceptul forFITOUT - „Time for change”. forFITOUT încearcă să cultive în rândul beneficiarilor de proiecte ideea de parteneriat, în care dispare bariera client - executant, dispare inflexibilitatea și toate elementele negative percepute în astfel de proiecte, lăsând loc unei relații deschise, bazate pe comunicare, seriozitate și respect reciproc.

Anterior acestei inițiative de business a fost Managing Partner în cadrul COS AG, companie din Grupul Corporate Office Solutions, pe care a condus-o cu succes mai bine de 6 ani. Cezar Gămulescu a obținut diploma de MBA în cadrul Programului Româno-Canadian, este absolvent postuniversitar licențiat în Marketing și Comunicare, în cadrul ASE și are o diplomă de specializare în Marketing și Comerț Exterior obținută în cadrul ASE.

 

 

Despre forFITOUT

forFITOUT este firma ce se adreseaza tuturor clientilor ce-si doresc implementarea la cheie a unui proiect de amenajari interioare. Produsele si serviciile companiei puncteaza amenajari de birouri, de spatii rezidentiale, spatii industriale sau hoteliere.
Compania detine o gama de servicii extrem de variata, plecand de la proiectare si design, mergand spre executie de lucrari de amenajari interioare si instalatii, management de proiect, solutii speciale de finisaje sau chiar logistica si relocare de companie: http://forfitout.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forfitout/previziunile-anului-2014-pentru-pia-a-amenajarilor-de-birouri