formatest    

Comunicate de presa si evenimente pe tema formatest

 • formatest. Sesiune in plen

  formatest

  Cluj-Napoca, Cluj - 25 July 2011

  Comunicat de ASOCIATIA CENTRUL REGIONAL DE FORMARE-EVALUARE-ATESTARE ANTREPRENORIALA SI PROFESIONALA

  “Mai mult decât CSR (responsabilitate socială corporatistă) și imagine, o implicare reală a companiilor în comunitate” – aceasta și-au dorit cei 20 de reprezentanți firmelor și organizaților neguvernamentale implicați în școala de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pr , csr , sustenabilitate , responsabilitate , formatest , traineast , leonardo

  Vezi toate comunicatele de presa despre formatest

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul formatest.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la formatest. Informatiile despre formatest cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul formatest, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la formatest, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.