Promovarea evenimentelor indoor și outdoor: steagurile personalizate

BUCURESTI - 15 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Odată cu relaxarea restricțiilor, încep să aibă loc și evenimente atât outdoor, cât și indoor. Începem să vedem luminița de la capătul tunelului, iar planificatorii de evenimente și participanții pot aștepta cu nerăbdare să participe din nou la evenimente într-un mod mai normal destul de curând. Cu toate acestea, probabil că veți vedea măsuri de siguranță în vigoare pentru un timp. Indiferent dacă planificați personal o nuntă, un eveniment corporativ sau lucrați cu un planificator de evenimente profesionist, citiți mai departe pentru a afla câteva sfaturi utile specifice anului 2021.

Nu întârziați, începeți să planificați AZI -

Cu cât vă acordați mai mult timp pentru a planifica evenimentul, cu atât mai bine. Cel mai bine este să aduni acum toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv propuneri pentru evenimentul tău, astfel încât să fii înarmat și pregătit pentru momentul în care echipa ta vrea să înceapă să ia decizii. Acum este momentul să aduni inclusiv oferte pentru diverse sisteme expoziționale, de exemplu steaguri personalizate. Acum, când toți ceilalți așteaptă propuneri din spațiile de evenimente care gestionează o grămadă de noi întrebări, veți avea deja propunerea dvs. în mână! Profitați de calmul dinaintea furtunii!

Asul din mânecă - rezervarea unei date din timp - disponibilitatea unei date pentru cele mai bune locuri de evenimente în aer liber este întotdeauna o problemă, dar din cauza cererii acumulate de pandemie, găsirea unui local/sală de evenimente pentru următoarea lună sau două de la relaxarea completă a restricțiilor ar putea fi un coșmar. Dacă aveți un eveniment de vară anual care se încadrează de obicei în același weekend în fiecare an, de ce să nu rezervați locaul pentru data respectivă din timp? Veți fi un adevărat erou atunci când echipa dumneavoastră începe să-și finalizeze planurile, deoarece aveți deja o opțiune solidă gata de folosit pentru orice eventualitate.

Imaginați-vă cel mai bun scenariu - Este ciudat să planificați un eveniment la scară largă atunci când nu avem permisiunea tehnică de a găzdui evenimente mari chiar acum. Dar cea mai bună apărare este să planificați acum evenimentul ideal, astfel încât să aveți spațiu și timp pentru a găzdui un eveniment „normal”. Nu te simți intimidat! Este mai ușor să redimensionați sau să împărțiți grupul în două decât să începeți să planificați pentru 50-100 de persoane și să încercați să creșteți la 300-500 în decurs de o lună de la eveniment. În acest fel, sunteți pregătit pentru orice scenariu posibil, inclusiv scenariul pentru cel mai bun caz posibil! 

Gândiți-vă la ceva isteț - Te gândești să organizez un eveniment cu întreaga echipă de la birou? Ca o alternativă excelentă la picnicurile de vară la scară largă, programele de consolidare a echipei, cum ar fi provocările/jocurile în echipă în aer liber, poți încerca împărțirea grupurilor mai mari în echipe mai mici. Angajații dumneavoastră se reunesc cu un subgrup mai mic de colegi în timp ce concurează cu restul echipelor de birouri în aceeași activitate cu energie ridicată - doar nu în exact același loc. Această abordare separată, dar împreună, reunește în întregime biroul în spirit, menținând în același timp grupurile în echipe de doar câteva persoane.

Sfat bonus: folosițu un steag lacrimă sau un steag pană pentru a păstra un aer de vară, promovând în același timp afacerea dumneavoastră. 

Acum, mai mult ca niciodată, e nevoie să veniți cu idei istețe, care să facă participanții să se simtă în siguranță, dar și cât se poate de "normal". 

Despre FormTex

Povestea FormTex începe in anul 2013. Din experiența acumulata pana la acel punct apare compania ADPRO Team – care are ca obiectiv producerea de print indoor și de sisteme expoziționale portabile.
Dupa primii ani in care am produs un număr mare de roll-up-uri si pop-up-uri si zeci de mii de metri pătrați de autocolant, in 2016 am decis sa investim intr-o noua direcție – imprimare textila de format mare. Fiind printre primii in aceasta nisa am deschis o noua gama de produse – sisteme expozitionale cu print pe textil.

Investitia in capacitatea de imprimare a venit la pachet cu achizitia de utilaje de finisare (masini de cusut, de taiat si de lipit). Acordand o mare atentie detaliilor si alegand solutii constructive de o calitate inalta apare nevoia de a face ca produsele noastre sa poata fi recunoscute. In acest moment apare FormTex – sub umbrela acestui nume am hotarat sa oferim clientilor produse care sa intruneasca atribute specifice: sisteme portabile.

Intre timp capabilitățile firmei se extind si cuprind zona de import si distribuție. De asemenea integram noi abilitați de prelucrare mecanica (aluminiu, plastic) precum si abilitati digitale – simulari si randari, marketing.
Investiile ne ajuta sa ajungem cu produsele noastre si pe pietele internationale – avand clienti din toata Europa si reprezentanti permanenti in Olanda, Bulgaria si Ungaria.