Workshop 'Drumul de la promovare la vanzare', 18 mai, Hotel Caro

Locul desfasurarii: Hotel Caro

Organizator: Trendelligent & Confident PR

Bucureşti, 2 mai, 2012. Trendelligent, agenţie de marketing dedicată companiilor ce activează pe segmentul B2B, lansează o serie pilot de şase workshop-uri interactive despre comunicarea integrată. Workshop-urile sunt orientate antreprenoriatului şi companiilor care externalizează serviciile de marketing şi comunicare, pentru a înțelege, prin studii de caz şi strategii on the spot, cum se pot utiliza instrumentele de marketing şi PR pentru a creşte cifra de afaceri.

 

Primul workshop va avea loc pe data de 18 mai, între orele 08:45 şi 11:30 la hotel Caro şi va aborda tema „De la Promovare la Vânzare”. Discuţiile se vor îndrepta către ce înseamnă poziţionarea în marketing, aşteptări de la acţiunile de comunicare, rolul şi tacticile marketing-ului şi ale PR-ului în creşterea afacerii precum şi  bugetele care trebuie alocate unei comunicări eficiente.

Despre FORT MARKET CONSULTING

Trendelligent este o agentie de marketing dedicata companiilor ce activeaza in B2B si care ofera suport externalizat pe termen mediu si lung. Externalizarea este o solutie la jumatate de pret din costul total cu o echipa interna, alegeti astfel sa platiti doar munca realizata, folosind resursele in mod eficient.

Confirmare pana la data: 18 mai 2012

Participare: Taxa de participare