MRU: Toate mutarile politice arata slabiciunea USL

BUCURESTI - 11 februarie 2014

Comunicat tip General in Politic, Social

Mihai-Razvan Ungureanu: “Remarc cu tristete ca mai este drum lung pana la a intelege ce inseamna 2014. Majoritatea partidelor inteleg opozitia ca retragerea in propria cetate, uitand ca Romania este neguvernata in acest moment, sau ca USL are o colectie de penali. Toate mutarile politice la care asistam arata slabiciunea USL, incapacitatea de organizare si lipsa unei viziuni. Nu exista momentan, in randul partidelor de la putere, altceva decat pofta de imbogatire din bani publici.

Mihai-Razvan Ungureanu, Presedintele Forta Civica, a tinut o serie de declaratii la sediul partidului.

“In ceea ce priveste Forta Civica, am pastrat usile deschise catre toate partidele de dreapta. Discutiile cu PMP sunt exploratorii. Fuziunea este imposibila din punct de vedere juridic din cauza constrangerilor de calendar electoral. O alianta electorala este perfect plauzibila, o alianta care sa deseneze o lista unica a candidatilor la Parlamentul European, pe un set de criterii foarte clare si de la care sa nu existe abatere. Luam in calcul ambele scenarii, si cel in care mergem singuri, si cel in care mergem alaturi de parteneri”, a declarat Mihai-Razvan Ungureanu.

Acesta a raspuns declaratiilor Presedintelui PDL, Vasile Blaga, cu privire la invitatia de a se inscrie in PDL: “Am fost surprins sa aud declaratiile domnului Blaga. Credeam ca discutiile se poarta intre presedinti de partide. Presupun ca domnul Blaga intelege ca e important sa discutam si sa raspundem temelor de interes public si cum se va implica PDL in unificarea dreptei romanesti. Il invit si eu, pentru prima data, pe domnul Blaga in FC. Ar fi ideal insa sa nu tratam chestiuni importante nici cu aroganta, nici cu detasare, ci cu sobrietate si seriozitate”.  

 

BIROUL DE PRESA FORTA CIVICA 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forta-civica/mru-toate-mutarile-politice-arata-slabiciunea-usl