MRU: Un obiectiv strategic naţional se află la cheremul unor PSD-isti inconstienţi

Constanta - 21 mai 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Politic, Social

Mihai-Răzvan Ungureanu: “Nici domnul Ponta și nici domnul Șova nu vor lua în seamă protestele sindicatelor din Portul Constanța. Un obiectiv strategic național se află la cheremul unor PSD-iști inconștienți. Direcțiile din Ministerul Transporturilor au avizat negativ acest transfer, dar Ponta și Șova sunt dispuși să finalizeze acest proces ilegal pentru a-i face pe plac baronului Mazăre.

În orașul în care gigacaloria a ajuns la maximul de preț, PSD-iștii marșează pe ideea că transferul acțiunilor către Consiliul Local va duce la o scădere a costurilor plătite de localnici. Este o altă minciună socialistă. Astăzi, Consiliul Local deține 20% din acțiunile Portului, iar factura la întreținere crește de la an la an, fără să se compenseze prețul din profitul portului care intră în bugetul municipalității. Acești bani nu sunt pentru subvenționare, o știe foarte bine și domnul Mazăre. Creșterea acțiunilor va însemna cel mult sporirea ajutoarelor de încălzire pentru votanții fideli ai lui Mazăre, dar în niciun caz pentru toți constănțenii care se luptă de atâția ani cu facturile mari.”

 

BIROUL DE PRESĂ

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forta-civica/mru-un-obiectiv-strategic-national-se-afla-la-cheremul-unor-psd-isti-inconstienti