3 camere de supraveghere video perfecte pentru siguranta ta

BUCURESTI - 12 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Pentru omul modern, racordat la provocarile prezentului si dornic de a descoperi ultimele generatii in materie de tehnologie, ideea unei camere video care sa il protejeze atat pe ei cat si familia ori posesiile lor, ar putea suna tentant.

Camera video supraveghere

Camera video supraveghere

Deoarece siguranta este cea mai importanta, va vom prezenta cele mai performante camere de supraveghere video, care va vor ajuta sa scapati definitiv de sentimentul indoielii.

Un sistem optimizat de securitate intr-o locuinta sau in exteriorul ei nu mai reprezinta o problema ci o necesitate ce contribuie la bunastarea generala a spatiului privat.

Tipuri de camera de supraveghere video

Camera 2MP Turbo HD Exterior, IR 40m, lentila 6 - HikVision DS-2CE56D0T-IT3
Adaptata sistemului HDTVI, aceasta camera video dispune de o rezolutie maxima de 2 megapixeli, datorita senzorului de tip 2MP High Performance CMOS. Avand o carcasa de tip "dome", camera poate fi folosita interior-exterior (-40...60°C).

Infrarosu cu arie extinsa, inteligent

Camera poate surprinde imagini in conditii de iluminare redusa sau pe timpul noptii, atingand o distanta de pana la 40 de m, datorita iluminatorului infrarosu cu LED-uri IR.
De obicei, la camerele de supraveghere video cu infrarosu, din cauza distantei maxime specificate a iluminatorului, se intampla ca, daca o persoana se afla o distanta foarte mica de aceasta, imaginea sa fie supranaturata. Pentru a inlatura acest risc, camera dispune de functia Smart IR.
Lentila fixa

Camera HIKVISION DS-2CE56D0T-IT3-6 dispune de o lentila ce ofera un unghi fix de vedere, care nu se poate regla la momentul montarii, fiind ideala pentru supravegherea generala a zonei. Distanta focala este de 6.0 mm. Creeaza un unghi orizontal de 54.0°.
Filtru mecanic IR
Filtrul de tip IR mecanic este autoretractabil - filtreaza lumina in infrarosu pe timpul zilei, astfel incat sa nu existe anumite defecte de afisare a culorilor. Noaptea, acesta este retras pentru a lasa lumina in infrarosu sa treaca, optimizand vizibilitatea camerei in modul alb/negru. In plus, camera are un grad de protectie la intemperii IP66.
Camera 3MP Turbo HD Exterior, IR 20m, lentila 2.8- HikVision DS-2CE16F1T-IT

Acest model de 3 megapixeli functioneaza pe sistemul HDTVI, avand un senzor de imagine 1/2" 3 Megapixel high-performance CMOS. Camera poate fi instalata interior-exterior, datorita carcasei de plastic de tip “cu picior".
Infrarosu cu arie extinsa, inteligenta
Camera poate surprinde imagini in conditii de iluminare redusa sau pe timpul noptii, atingand o distanta de pana la 20 de m, datorita iluminatorului infrarosu cu LED-uri IR.
Deobicei, camerele de supraveghere video cu infrarosu, din cauza distantei maxime specificate a iluminatorului, se intampla ca, daca o persoana se afla la o distanta foarte mica de aceasta, imaginea sa fie supranaturata. Pentru a inlatura acest risc, camera dispune de funtia Smart IR.
Lentila fixa

Camera HIKVISION DS-2CE16F1T-IT are o lentila cu un unghi de vizualizare fix, ce nu poate fi reglat la montare, deoarece este astfel conceput incat sa supravegheze in mod general zonele. Distanta focala este 2.8 mm, asigurand un unghi orizontal de 84.0°.
Dispune, de asemenea, de un filtru mecanic, prin care se evita anumite efecte de afisare a imaginii, si de functia waterproof, ce ii asigura camerei video rezistenta.
Camera Turbo HD Exterior 2MP, IR 100m, Zoom 10x - HikVision DS-2CE16D9T-AIRAZH

Aceasta camera video este ideala pentru profesionisti, cei cu adevarat pasionati de domeniul supravegherii. Integreaza niste functii extrem de performante, largindu-si aria de securizare. Dispune de o rezolutie maxima de 2 megapixeli, data senzorul de imagine 1/3" CMOS progressive. Datorita carcasei masive de tip “cu picior", din metal, camera poate fi instalata atat in interior, cat si in exterior (-40° ... 60° C).

Infrarosu cu arie extinsa, inteligent

Camera poate surprinde imagini in conditii de iluminare redusa sau pe timpul noptii. Inovatia sta in range-ul larg al camerei, ce poate supraveghea o distanta de pana la 100 de m, datorita iluminatorului cu LED-uri IR.
Lentila cu zoom optic motorizat
Camera HIKVISION DS-2CE16D9T-AIRAZH are o lentila cu zoom optic motorizat, care permite reglarea unghiului de vizualizare de la distanta, prin inregistrator (DVR/NVR), interfata web, soft-ul de monitorizare sau chiar de pe telefonul mobil. Este perfecta pentru supravegherea unor zone dinamice, unde este necesara o schimbare regulata a unghiului de vizualizare. Distanta focala este ajustabila, intre 5.0 si 50.0 mm.

Compensarea luminii din spate

Functia BLC (backlight compensation) cu care este dotata camera de supraveghere video, permite ca obiectele care se afla pe un fundal foarte luminos (in dreptul unei ferestre sau a unei usi de acces), care in mod normal sunt foarte intunecate din cauza contrastului, sa fie vizibile. In acest caz, fundalul devine suprasaturat.
Mai mult, aceasta camera extraordinara are integrata o functie anti-vandal, care o face indestructibila.

Esti in cautarea sigurantei?

Constientizarea faptului ca ne putem afla oricand in pericol, riscand sa ne fie incalcat spatiul privat in mod abuziv, nu este de ignorat. Putem sta neputinciosi sau putem face un pas inainte catre o mai buna securitate a vietii noaste. Camerele de supraveghere video prezentate, exemplare prin rezistenta si specificatiile tehnice, pot fi achizitionate de pe site-ul e-camere.ro, unde puteti gasi toate produsele pe care le doriti. Accesati oferat de produse E-camere si descoperiti avantajele sigurantei desavarsite.