5 motive pentru care un website de prezentare profesional aduce valoare afacerii tale

BUCURESTI - 6 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Exista o serie intrega de motive pentru care prezenta afacerii tale in mediul online este foarte importanta. Un website de prezentare este una dintre principalele metode din ziua de azi prin care iti faci cunoscuta firma unui public mult mai larg.

Website de prezentare

Website de prezentare

Website-urile pot fi construite de oricine, insa apeland la Agentia Fortin iti va aduce multe beneficii suplimentare, referitoare la eficienta lor si la modul in care acestea atrag potentialii clienti. Daca ai o firma si inca nu te-ai decis daca merita sau nu sa creezi un website, ti-am pregatit o lista cu principalele beneficii pe care un astfel de element le aduce firmei tale.

Care sunt beneficiile unui website de prezentare?

1. Vizibilitate crescuta
Factorul vizibilitate este deosebit de important pentru a obtine succes in propriile afaceri. Cu un website, oamenii afla mult mai usor despre tine si ceea ce tu oferi, iar asta elimina practic si barierele geografice. Multi oameni petrec timp in mediul online deci ar fi pacat sa nu profiti de acest potential urias.

2. Activ 24 din 24
Este evident ca este foarte greu sa tii un sediu fizic deschis non-stop. Orice afacere are un program de functionare, insa acest lucru iti limiteaza potentialul de clienti. Un website sta online 24 de ore, iar oamenii pot afla la orice ora din zi informatii despre tine si produsele sau serviciile pe care le oferi, fara a fi nevoit sa faca asta prin prezenta fizica in timpul orelor de program.


3. Cresterea vanzarilor
Un website de prezentare poate deveni oricand si un website de vanzare. Clientii potentiali nu vor fi limitati de orele de program si vor putea plasa o comanda la orice ora. Realizarea unei pagini specializate de vanzare care vine in completarea site-ului de prezentare poate creste dramatic numarul de vanzari, deci implicit profitul obtinut.
4. Rezultate bune cu costuri mici
Spre deosebire de canalele clasice de promovare, simpla prezenta a unui website bine pus la punct poate obtine aceleasi rezultate, insa cu costuri mai mici. Un site implica costurile initiale plus o suma modica anuala pentru a-l pastra activ, pe cand o reclama TV sau radio este costisitoare si aduce rezultate doar pe moment, atata timp cat reclama respectiva ruleaza.

Website-ul de prezentare este centrul unei prezente online solide si poate fi ulterior utilizat pentru a depune noi eforturi de promovare concentrate in jurul sau (campanii SEO, spre exemplu).

5. Imagine profesionala

Daca nu te gasesc in mediul online, oamenii automat vor crede ca esti invechit sau ca ceea ce comercializezi sau prestezi nu se ridica la nivelul competitorilor. Pentru a obtine autoritate in domeniu, este necesar sa tii cont de cele mai moderne modalitati de a te afisa in fata clientului. Cei cu website-uri de prezentare au automat o imagine mult mai profesionala, majoritatea oamenilor asteptandu-se deja sa gaseasca informatii despre tine pe internet.


Opteaza pentru un website de prezentare specializat
Desi in ziua de azi poti face un website de baza destul de usor, exista riscul ca acesta sa nu fie deloc eficient, ba chiar sa iti afecteze imaginea. Pentru a profita la maximum de beneficiile unei prezente profesionale, Agentia Fortin iti propune o colaborare pentru a crea si promova un site ce te pozitioneaza deasupra tuturor competitorilor tai.Echipa Fortin ofera aici servicii complete de marketing online, fiind una dintre agentiile romanesti cu cele mai bune rezultate obtinute pentru clientii sai.