Acoperis retractabil din sticla ilumineaza natural cele mai intunecate colturi dintr-o camera

BUCURESTI - 12 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Glass Elements este locul unde puteti gasi o varietate mare de produse. Astfel ca va prezentam un acoperis retractabil din sticla. Este extrem de util in cazul unor terase pentru a patrunde lumina dar mai ales in cazul unor frumoase restaurante. De ce doar o parte din clienti sa fie favorizati in privinta ocuparii locurilor de la geam, cand poate patrunde lumina naturala pentru a crea un spatiu luminat si frumos armonizat.

Acoperis retractabil din sticla ilumineaza natural cele mai intunecate colturi dintr-o camera

Tinem sa va informam cu privire la faptul ca acest tip de acoperis este foarte apreciat de catre arhitecti si constructori, astfel ca este din ce in ce mai prezent atat in locuinte cat si in alte cladiri pentru a oferii transparenta, claritate si un aspect modern. Acoperisul retractabil din sticla este utilizat atat pentru constructiile noi, pentru a creea un aspect modern. Dar este ales si pentru constructii mai vechi, la care acest model de acoperis se adapteaza chiar bine, astfel imbinand stilul clasic cu stilul modern.

Este solutia ideala pentru a asigura spatiul necesar pentru fumatori. Terasele vor avea un alt ambient si folosind acest sistem de acoperire va asigura cele mai bune conditii pentru clientii fumatori. Reprezinta si un baraj pentru praf, vant, ploaie si alte fenomene meteorologice. Poate fi decopertata in orice moment doriti, acest lucru se realizeaza in mai multe feluri, oricare din ele fiind unul eficient.

Acest acoperis retractabil reprezinta cea mai buna investitie facuta pentru un restaurant. Atat clientii cat si angajatii adora sa manance sub un astfel de acoperis modern. Acest sistem retractabil din sticla este destinat teraselor, balcoanelor, restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, gradinilor de vara. Ofera un design estetic foarte fin, transparenta dand un aspect modern . Aceasta se adapteaza usor oricarui stil architectural, avand in vedere faptul ca sticla denota eleganta, rafinament si placere vizuala.

Acoperisul retractabil din sticla va ofera un peisaj de neuitat in cazul in care in momentul in care doriti sa luati masa, afara este un timp ploios sau se desfasoara alte fenomene meteorologice. Poate fi considerat ca fiind un spectacol frumos, dar in care dumneavoastra veti fi pusi la adapost, in cele mai bune conditii create special pentru clienti.

Avantajul unui astfel de tip de acoperis il reprezinta faptul ca acesta se poate strange in cazul in care dumneavoastra va doriti acest lucru. Actionarea se poate face in mod electronic pentru a va scutii de o munca zadarnica, doar utilizand o telecomanda destinata transmiterii comenzilor.

Este un beneficiu si pentru mediul inconjurator, deoarece acesta fiind retractabil in mod automat, este lipsit de cabluri si lanturi inestetice, cu motor si componente similare. In functie de comanda pe care o dati site-ului  , acoperisul retractabil din sticla poate fi realizat pe dimensiunile dorite. Preturile variaza in functie de constructia acoperisului, modelul dorit si dimensiunea.

Acest acoperis din sticla este de o foarte buna calitate, ofera protectie impotriva razelor UV, este destul de usor de intretinut, nu afecteaza gradul de rezistenta al imobilului.

In concluzie, Glass Elements va pune la dispozitie cele mai frumoase si utile acoperisuri retractabile din sticla care prezinta numeroase utilizari si caracteristici.