Adezivi PUR de la producator german cu renume mondial pentru o incleiere rapida si eficienta

Tirgu Mures - 16 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Calitatea superioara in domeniul industriei lemnului poate fi obtinuta doar prin intermediul utilizarii unor materiale de o calitate superioara si aici vorbim atat despre materialul lemnos utilizat, cat si despre alte materiale folosite, cum ar fi adezivii.

Adezivi PUR de la producator german cu renume mondial pentru o incleiere rapida si eficienta

Adezivii PUR, cunoscuti si sub denumirea de adezivi poliuretanici sunt folositi de zeci de ani cu succes in lipirea elemntelor din lemn.

Klebrom.ro - distribuitor de adezivi PUR de calitte germana

Klebrom.ro este magazinul online dedicat comercializarii adezivilor necesari in industria lemnului, pentru formarea panourilor sandwich sau pentru lipirea profilurilor din PVC. Adezivii PUR comercializati de aceasta societate sunt produși de operatorul german Klebchemie si sunt fabricati astfel incat acesti adezivi sa detina o calitte inalta, iar lucrarile realizate prin intermediul utilizarii lor sa fie rezistente atat in timp, cat si in fata factorilor externi.

Adezivi PUR - proprietati unice care ofera o gama variata de avantaje

Adezivii PUR din stocul companiei Klebrom sunt adezivi rezistenti la apa si prin urmare utilizarea lor se poate fac pe orice suprafata, dar mai ales acolo unde aceasta rezistenta este imperativ necesara.

Componenta chimica a adezivilor PUR este lipsita de apa iar solidificarea adezivului se realizeaza print-un proces de gelifiere chimica a acestuia, proces care are loc datorita umiditatii mediului inconjurator. Acest aspect permite ca adezivii PUR sa poata fi utilizati in cele mai variate conditii care se pot identifica in productie.

Adezivii PUR se pot utiliza pentru lipirea oricaror suprafete din material lemnos, atat specii europene, cat si specii asiatice sau exotice.

Adezivi PUR - adaptabilitate pentru utilizarea in orice conditie

Klebrom.ro ofera spre vanzare adezivi PUR de doua tipuri care detin marca KLEIBERIT, acestia fiind produsi de catre marele producator german KLEBCHEMIE GmbH.

Adezivul Kleiberit PUR 501 este un adeziv mono-component care detine o rezistenta mare la umiditate, incadrandu-se in clasa de calitate D4. Acest tip de adeziv PUR poate fi utilizat la diferite lucrari cum ar fi incleierea stratificata a lemnului sau a altor materiale care sunt realizate pe baza de​ lemn, incleierea binalelor, incleierea canturilor, incleierea materialelor ceramice sau care sunt realizate pe baza de beton. In acelasi timp, acest adeziv detine si certificarile necesare astfel incat sa poata fi utilizat pentru fabricarea ambarcatiunilor.

Adezivul Kleiberit PUR Supracon 568 este un adeziv pe baza de poliuretan care are o aplicabilitate universala. Acest adeziv PUR este extrem de rapid si in celasi timp ofera si o rezistenta sporita. Adezivul respectiv poate fi utilizat pentru realizarea diferitor lipiri sau fixari sau pentru realizarea reparatiilor, precum si a montajelor unde se cere o rezistenta initiala a lucrarilor realizate foarte excelenta. In plus acest adeziv PUR poate fi aplicat pe orice suprafata caci acesta detine o aderenta sporita.

Klebrom.ro - locul unde vei gasi produse de calitate

Comercializand produse germane, societatea Klebrom este recunoscuta pentru calitatea produselor pe care le ofera. Acest lucru permite ca orice lucrare realizata prin utilizarea adezivilor PUR sa fie exceptionala atat din punct de vedere tehnic, al rezistentei sau al eficientei, cat si din punct de vedere estetic, caci aceste tipuri de adezivi nu lasa urme inestetice pe suprafetele pe care au fost aplicate.

Societatea Klebrom ofera si suport tehnci clientilor sai, si astfel pentru orice nelamurire in privinta utilizarii sau funcționării adezivilor PUR puteti apela: 0268/ 411 367 sau 0726/ 159 136. De asemenea, puteti si sa cereti mai multe informatii de la personalul magazinului din Brasov, de pe strada Durau numarul 11.