Afla cum alegi cele mai bune comode in functie de restul decorului

BUCURESTI - 22 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Nu stii cum alegi cele mai bune comode? Ai nevoie de doar trei lucruri pentru a putea face alegerea cea mai potrivita pentru confortul tau. In primul rand, trebuie sa stii care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le aiba o comoda potrivita si buna.

Comoda

Comoda

Aceste comode au diverse intrebuintari si pot sa serveasca mai multor scopuri.
Ulterior, trebuie sa stii care sunt nevoile tale si nu in ultimul rand trebuie sa trasezi un buget.
Alegerea unor comode potrivite
Indiferent daca alegi o comoda pentru living, comoda pentru dormitor, comoda cu sertare, comoda pentru copii sau pentru tv, mereu trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:
Caracteristicile care o fac sa fie o comoda de calitate;
Nevoile tale;

Bugetul versus asteptarile.

Fie ca reamenajezi locuinta si ai pornit de la zero in procesul de alegere a mobilierului sau casa ta este deja mobilata dar spatiul de depozitare nu este suficient, alegerea unor comode de calitate reprezinta solutia potrivita. Comodele pot sa fie foarte usor de integrat in orice stil al unei camere sau locuinte si pot sa fie alese in diferite dimensiuni pentru a putea sa intre cu usurinta in spatiul dintr-o camera. Poti sa alegi ce forma doresti, pentru a putea sa acoperi spatiile de depozitare pe care ti le doresti. Atunci cand cumperi o comoda, poti sa imbini utilul cu placutul la preturi accesibile. Care sunt beneficiile? Vei avea mai mult spatiu de depozitare si vei reda incaperii un aer proaspat si curat. Ce poti depozita in comode? Intr-o comoda poti depozita haine, lenjeriile de pat, trusele de machiaj si diverse alte obiecte personale. O comoda poate sa fie utilizata si pe post de suport pentru TV, pentru lampa, pentru carti, rame foto sau orice altceva.

Cum selectezi tipul de comode? In primul rand, trebuie sa faci selectia dupa material. In functie de materialul din care este produsa o comoda si in functie de calitatea acestora depinde si durabilitatea in timp, rezistenta la utilizare. Daca materialul este slab calitativ, atunci aspectul comodei se va degrada foarte repede si nu va rezista prea mult la utilizarile zilnice. In cateva luni de la utilizare, cel mai probabil, se pot desprinde sertarele, manerele, poate sa crape fundul de la sertar etc.

Comode din lemn masiv – acestea sunt extrem de apreciate pentru ca sunt foarte rezistente in timp. Aspectul acestor comode este unul elegant, indiferent de stilul pentru care optezi. Poti cumpara comode din lemn de fag, lemn de stejar, cires, nuc etc. Orice tip de lemn ai alege, vei avea parte de calitate superioara. Care este dezavantajul acestui tip de comode? Pretul este mai ridic pentru ca intotdeauna produsele calitative sunt mai costisitoare;

Comode din MDF – aceste modele de comode au pretul mai accesibil in comparatie cu comodele din lemn masiv. In acelasi timp, acest model de comode au o durabilitate in timp si sunt frumoase. Ce este MDF-ul? Un material care se recomanda pentru rezistenta la umiditate. De exemplu, piesele de mobilier pentru baie se recomanda sa fie din MDF, pentru a rezista mai bine la umiditate.

De unde achizitionam?

Alege modele de comode care sa corespunda nevoilor tale! Poti viziona aici  gama complexa de comode din magazinul online www.elvila.ro!
Gasesti aici modele deosebite de comode, pentru toate gusturile.