Afla cum ne imbunatateste confortul zilnic o masa bucatarie de top

BUCURESTI - 7 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

In orice casa, mesele de bucatarie sunt considerate elemente esentiale pentru a spori confortul din viata de zi cu zi.

Masa bucatarie

Masa bucatarie

O masa bucatarie este pretextul ideal pentru a lua mai des masa cu cei dragi, avand mai multe locuri la dispozitie, precum si o suprafata mare pe care ne putem desfasura in voie.
Chiar daca pe vremuri mesele de bucatarie aveau un rol mai degraba functional decat estetic, in ziua de astazi varietatea enorma de tipuri si stiluri de pe piata fac o masa bucatarie perfecta in absolut orice casa. In spatiile mici se pot amplasa cu usurinta mese special create pentru a ne folosi si de ultimul metru patrat ramas liber. In schimb, in spatiile mari ne putem bucura de un set de masa complet, care pe langa utilitatea lui, adauga valoare stilului din bucatarie.

Cum recunoastem o masa bucatarie moderna si durabila?

Mesele de bucatarie pot fi comandate atat ca atare, cat si in variante extensibile, excelente atunci cand vrem sa utilizam si mai bine putinul spatiu in imobilele ceva mai mici. Acestea pot fi desfacute doar cand avem nevoie de ele, fiind usor de depozitat ulterior in spatii inguste unde nu vor fi la vedere si nu vor incurca pe nimeni.
In plus, mesele de bucatarie pot fi comandate in multe culori si materiale, fiindu-ne foarte usor sa gasim masa perfecta pentru stilul bucatariei si preferintele noastre. Pentru cei mai inclinati catre tot ceea ce inseamna modern, mesele de bucatarie pot fi si de sticla, un material prin care cu siguranta vom reusi sa starnim admiratia tuturor invitatilor.

Desi in contextul vietilor agitate ne este adesea greu sa luam mereu masa impreuna cu cei dragi, o masa de bucatarie perfecta pentru nevoile noastre ne aduce urmatoarele avantaje:
Poate avea un aspect foarte elegant dar sa fie usoara ca greutate si sa poata fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul;
Daca este una flexibila, o putem folosi chiar si in bucatarii mici sau pur si simplu in cazul in care dorim mai mult spatiu atunci cand nu cinam;
Oferta de stiluri si preturi la comerciantii specializati este foarte variata in ziua de azi, fiind foarte usor sa gasim ceva potrivit preferintelor noastre si bugetului de care dispunem;
O masa aspectuoasa reprezinta prilejul ideal de a ne aduna impreuna cu cei dragi, fie ca luam masa cu familia sau bem o cafea cu prietenii.
Este excelenta pentru stilul general al bucatariei, completand frumos restul mobilierului, precum si electrocasnicele, peretii sau gresia

Fie ca dorim o masa din lemn, sticla, granit sau alt material, este important sa alegem ceva de calitate. Daca magazinul de la care o cumparam poate realiza si astfel de piese de mobilier la comanda, cu atat mai bine. Din fericire, intr-un magazin specializat varietatea de stiluri este suficient de mare pentru a acoperi aproape orice preferinte. Beneficiile suplimentare, cum ar fi montarea mobilierului la destinatie, sunt motive suplimentare dupa care ne putem orienta cand alegem magazinul ideal.

Magazinul Elvila ofera mese la preturi competitive

Calitatea produselor oferite este unul dintre principalele atuuri ale magazinului Elvila. In acelasi timp, preturile tuturor pieselor de mobilier si obiectelor decorative comercializate sunt cu adevarat competitive, Elvila reusind astfel sa se pozitioneze in topul alegerilor de pe piata romaneasca.
Pe langa o masa bucatarie asa cum va doriti, Elvila pune la dispozitie  aici o gama completa de mobilier pentru dormitor, bucatarie, dining, living room sau camera copiilor, atat ca atare, cat si prin seturi complete foarte avantajoase pentru oricine.