Afla cum poti gasi masini de vanzare rulate si de buna calitate

BUCURESTI - 5 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Esti proaspat absolvent al scolii de soferi si a venit momentul mult visat de achizitie a propriei masini? Sau poate doresti sa o inlocuiesti pe cea veche? Cea mai buna si practica alegere este achizitia unei masini second hand, fiindca poti gasi autovehicule care apartin unor marci de renume la preturi fantastice.

Masini de vanzare

Masini de vanzare

In prezent, gama de masini de vanzare second hand este uimitoare, deci poti fi sigur ca si masina visurilor tale se afla printre ele.

Cum sa te orientezi intre ofertele de masini de vanzare second hand?
Stim ca poate fi foarte greu sa te decizi asupra unui model, sau daca aceasta problema ai rezolvat-o deja, pasul urmator, alegerea unui vanzator potrivit, poate sa fie o dificultate, de aceea ghidul de mai jos este menit sa te ajute pe parcursul acestui proces.

1. Stabilirea bugetului: cand iti stabilesti bugetul pentru noua achizitie tine cont si de faptul ca e posibil sa fie nevoie de mai multe activitati de intretinere pentru ea, fiind second hand.
2. Stabilirea modalitatii de finantare: afla care metoda este mai potrivita pentru tine: cumpararea cu suma integrala, accesarea unui credit auto sau leasing auto.

3. Creaza o lista cu modelele de masini de vanzare care ti-ar placea: poti incepe cu o cercetare online in ceea ce priveste caracteristicile tehnice si estetice pe care le doresti. autogeist.ro este un bun inceput datorita profesionalismului si a numarului destul de mare de modele disponibile. Dupa cercetare online, mergi in cateva showroom-uri. Este mai sigur sa cumperi de la dealeri autorizati de masini, decat de la persoane fizice. Poate la cele din urma preturile sunt mai bune, dar dealerii fac totul pentru a se asigura ca masina a fost testata si functioneaza in conditii optime.

4. Verificarea masinii: dupa ce ai identificat modelul dorit, dar si dealerul, urmeaza sa verifici masina. Mergi la un service pentru un test ITP, dar fa-i si tu un test drive pentru a vedea cum functioneaza franele, ambreajul, directia si transmisia. Afla si vechimea masinii. Trebuie sa stii ca o masina se depreciaza in primii ani de utilizare de aceea este mai sigur pentru tine sa iti cumperi o masina care a fost folosita aproximativ 3 ani.

5. Negocierea: aceasta este una din etapele finale. Pentru a te descurca ca un profesionist, verifica istoria masinii si noteaza-i punctele slabe dupa efectuarea test drive-ului. Vei reusi astfel sa creezi argumente solide pentru scaderea pretului.

6. Incheierea afacerii: dupa ce procesul de negociere s-a incheiat, urmeaza plata efectiva a masinii alese. Plateste prin transfer bancar si nu cash ca sa te poti asigura ca iti vei recupera banii in cazul unor eventuale probleme.
Gasirea unei masini de vanzare potrivite nu trebuie tratata cu superficialitate. Ia-ti timpul necesar pentru a parcurge toti acesti pasi.
Dealerul potrivit

Autogeist.ro constituie o echipa pasionata de masini care si-a insusit misiunea de a ajuta fiecare client in gasirea masinii perfecte pentru stilul si necesitatile acestuia.

Specialistii se asigura in fiecare zi si cu fiecare masina ca testul ITP este efectuat la zi si ca masina nu a suferit accidente majore, ca toate actele ii sunt in regula si ca are incluse toate facilitatile si dotarile necesare. Firma ofera posbilitatea de achizitiona o masina atat prin plata intgerala, prin obtinerea unui credit auto sau printr-un contract de leasing. Ai  la dispozitie  aici  tot ajutorul pentru a-ti gasi masina ideala, avand posibilitatea sa platesti asa cum iti este tie confortabil.