Afla cum poti scapa de insecte si rozatoare folosind repelentii potriviti

BUCURESTI - 25 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Fiecare dintre noi s-a confruntat, cel putin odata, cu aparitia insectelor nedorite in case sau in gradini. De cele mai multe ori, am fost deranjati de aparitia mustelor sau tantarilor, dar nu numai.

Repelenti

Repelenti

Pentru a ne putea bucura de un mediu placut, este bine sa avem la indemana repelenti, deoarece acestia vor fi o solutia optima ce ne ajuta sa scapam de anumite neplaceri. Daca sunteti pasionati de gradinarit, cu siguranta stiti faptul ca vara, insectele daunatoare isi fac aparitia, astfel ca trebuie sa luati masuri de siguranta, pentru a va proteja plantele.


Ce sunt repelentii?

Repelentii sunt substante care prin calitalile lor, referindu-ne la gust si miros, vor indeparta rozatoarele si insectele sau alte animale. Acestia se gasesc pe piata, atat sub forma lichida cat si solida. In special cei care locuiesc la curte si au gradina, dar nu numai, este important sa isi fereasca gradina si casa de insecte nedorite sau de rozatoare.

In acest fel, fie ca va place sa va relaxati in gradina sau in interiorul casei, totul devine mult mai placut atunci cand nu sunteti deranjati de insecte si daunatori, cu atat mai mult cu cat acestia pot transmite boli sau bacterii ce pot afecta starea de sanatate a omului.

De ce repelenti si nu biocide?

Diferenta dintre repelenti si biocide aceea ca cele din urma vor ucide insectele sau vietatile impotriva carora le veti folosi, in timp ce repelentii le alunga fara sa le ucida. Ambele produse au fost create pentru a ne feri gradina si casa de daunatori.

Cum alegem repelentii potriviti?

Pentru ca pe piata exista o gama variata de produse, atunci cand alegem repelentii trebuie sa tinem cont de cateva aspecte importante. In primul rand, trebuie sa avem in vedere tipul de insecte sau daunatori cu care ne confruntam si pe care le dorim departe de casele sau gradinile noastre.

Daca, spre exemplu, intampinti neplaceri in privinta rozatoarelor, va trebui sa achizitionezi repelenti care contin substantele ce vor actiona in acest sens. Cand ati decis sa achizitionati repeneti, este important sa va informati si asupra substantelor pe care le contin si sa va asigurati ca nu aveti alergie la vreuna din substante. Apoi, trebuie sa tineti cont de durata protectiei si de ingredientele active.

Cum vom utiliza repelentii?

Un alt exemplu foarte des intalnit este reprezentat de produsele repelente folosite impotriva capuselor. Parintii folosesc des aceste produse pentru a-i feri pe cei mici de mucsatura capuselor, deoarece nu-i vor putea tine prea departe de locurile de joaca.

In acest caz, este important ca parintii sa tina cont de cateva sfaturi, daca aleg sa foloseasca repelenti:

Inainte de aplicare trebuie sa citesti cu atentie instructiunile trecute pe ambalaj si sa aplici repelentul pe haine si pe zonele de piele expuse;
Substanta nu trebuie aplicata copilului pe maini, pentru ca acesta poate duce mainile la ochi sau la gura;
Aceste tipuri de produse se folosesc in exteriorul casei, in spatii bine aerisite si nu de mai multe ori pe zi fata de cat este recomandat;
Produsul repelent nu se foloseste pe zone unde piele prezinta rani;
La intoarcere acasa, copilul trebuie sapalat pentru a indeparta substantele folosite.

Fiecare substanta pe care o achizitionam pentru a combate insectele sau rozatoarele va avea si instructiuni de folosire, astfel ca este foarte important sa respectam in tocmai specificatiile fiecarui produs. Daca sunt utilizati corespunzator acestia isi vor fce cu siguranta datoria.  


Comanda repelenti eficienti

Pentru mai multe detalii cu privire la repelenti, accesati site-ul pesticide-az.ro. De aici te poti informa sau poti comanda ceea ce este potrivit pentru tine. Spune la revedere insectelor invadatoare cu produse eficiente si sigure.