Afla principalele motive pentru care sa achizitionezi masini second hand Germania. Tot ce trebuie sa stii inainte de a face aceasta investitie

Galati - 8 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Momentul in care te decizi sa investesti intr-un autoturism nou este unul crucial.

Masini second hand Germania

Masini second hand Germania

Nu toata lumea isi permite masini noi, si chiar si in cazurile in care costurile nu reprezinta motivatia principala, oamenii prefera sa cumpere automobile second hand, in special masini second hand Germania. De ce? Deoarece autoturismele se depreciaza extrem de rapid, astfel ca o investitie exorbitanta pe care ai face-o in acest an intr-o masina noua, anul viitor va ajunge la jumatate din pretul initial.

Astfel, poate prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui este de unde sa cumperi o masina second hand?

Locul in care gasesti cele mai bune masini second Germania
Exista destule masini bune si la noi in tara, dealeri poti gasi chiar mai multi decat ai vrea, astfel de ce te-ai orienta spre o masina din exterior? In primul rand, sa ne gandim la calitate. Daca e sa comparam o masina care a fost utilizata pe drumurile din tara noastra cu o masina care a mers 90% din timp pe autostrada, care dintre ele crezi ca e in stare mai buna?

Acest lucru este valabil pentru masini second Germania. Drumurile de la noi din tara sunt cunoscutele pentru gropile ce apar aproape la fiecare pas. Astfel, se poate considera ca orice masina care circula aici, timp de un an, se uzeaza cam la fel de mult ca o masina straina care circula pe drumuri puse la punct in 5 ani. E o diferenta majora pe care nu avem cum sa o trecem cu vederea.

Un alt punct important de luat in considerare este felul in care sunt intretinute masinile. La noi in tara, majoritatea soferilor isi intretin destul de deficitar autovehiculele. Ce inseamna asta? Ca se ajunge la mecanic doar in ultima instanta, cand masina chiar nu mai porneste sau are o problema foarte grava. Cu cat mergem mai mult inspre vest insa, situatia se schimba radical. Oamenii apeleaza la mecanic pentru verificari mult mai des, astfel ca orice problema, chiar si una minora, este remediata din timp.

Oricum, inainte de a te avanta in orice achizitie, este esential sa verifici mai multe aspecte ale masinii pe care ai pus ochii, cum ar fi:
starea motorului, cel mai bine ar fi sa mergi cu masina la un mecanic de incredere;
cand a fost facut ultimul schimb de ulei;
in ce stare e tabla masinii (daca a suferit vreun accident);
sa verifici partea electrica, daca functioneaza corespunzator;
verifica kilometrajul (si daca acesta a fost dat in spate);
verifica in ce stare sunt cauciucurile (si daca va trebui sa investesti in ele cat de curand).

Un alt aspect esential este locul din care cumperi masina. Precum am mentionat, sunt multi dealeri pe piata care traiesc din a aduce masini second Germania in tara. Sunt oare acesti oameni de incredere? In cazul in care ii cunosti personal, raspunsul este da, insa altfel riscurile de a apela la cineva care poate nu isi onoreaza partea sunt destul de mari.

Un parc auto specializat te ajuta sa scapi de orice dubiu

Cea mai buna varianta pe care ai putea sa o alegi este sa apelezi la o companie care are deja traditie pe piata in ceea ce priveste masinile aduse din Germania, cum ar fi autogeist.ro. Aici poti vedea o multime de modele de masini din care le poti alege pe cele care te intereseaza, poti face un test drive gratuit si ti se ofera chiar si o garantie pentru achizitia facuta. Mai bine investeste din start intr-o masina de calitate superioara decat sa ai costuri ridicate in viitor!
Apeleaza cu incredere la expertii de aici. Acestia iti stau la dispozitie si te ajuta sa iei cea mai buna decizie, in functie de nevoile si de dorintele tale.