Aflati de ce semineul electric este cea mai buna investitie: decizia corecta pentru confortul pe care il meritati

BUCURESTI - 21 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Din ce in ce mai multi isi pun intrebarea: De ce un semineu electric este mai bun decat unul care functioneaza pe alt tip de combustibil?

Semineu electric

Semineu electric

Aceasta intrebare are unul dintre cele mai simple raspunsuri: Un semineu electric este economic si previne eventulala emisii de gaze, intoxicatiile cu fum dar si scurgerea de gaze in cazul semineelor ce utilizeaza acest tip de combustibil.

De ce semineul electric este alegerea perfecta?

Exista doua modele unice pentru semineul electric. Primul este cu un dop de insertie, adica o cutie cu patru fete in care exista o intrega unitate electrica functionala a unui semineu. Aceste instalatii vin atat impreuna cu semineul cat si separat si pot fi instalate in orice mediu. Fie ca este vorba despre un semineu exterior sau interior, acestea vor da randament maxim in orice situatie. Cel de-al doilea design de semineu electric este cel al unui semineu pe gaz sau pe lemne in care se introduce instalatia electrica specifica.

Deoarece ambele insertii electrice de semineu electric sosesc pre-cablate, aveti nevoie doar de o priza electrica standar de ultilizare pentru a obtine caldura pe care o doriti.
Toti cumparatorii trebuie sa introduca unitatea achizitionata in cutia de foc a semineului existenta deja, iar mai apoi sa o conecteze, ceea ce face instalearea o nimica toata.

Un bonus suplimentar al fiecaruia dintre aceste instalatii electrice pentru semineu este capacitatea acestuia de a asigura incalzirea zonei in care este amplasat. In cazul in care multe camere nu sunt ocupate in timpul zilei, semineul dumneavostra incalzeste doar zona frecventata, iar astfel evitati pierderea de combustibil si faceti si o economie la electricitate. Cu acest tip de semineu puteti sa incalziti intreaga casa, datorita unui sistem implementat care utilizeaza un ventilator silentios care imprastie caldura generata si in alte camere.
Schimbarea de care aveti nevoie - Semineele electrice ofera o noua perspectiva asupra traditiei.

Semineele traditionale necesita o intretinere aparte. Cosurile de fum trebuie curatate in mod regulat, iar structura semineului poate necesita reparatii periodice, pentru a-l mentine in cea mai buna stare de functionare. In plus, fiecare dispozitiv de ardere a gazului sau lemnului necesita bariere de siguranta si materiale rezistente la caldura. Instalatiile elctrice de semineu ofera o alternativa economica la intretinerea costisitioare a semineele pe gaz sau lemne.

Semineul electric se potriveste perfect in orice locuinta si ii ofea un aspect placut, aparte. Bustenii sunt reali, iar imaginea pe care o produce un semineu electric este una foarte realista, la fel ca flacara. Acestea pot crea o atmosfera aparte, de basm, in care stai la gura semineului, langa foc, alaturi de toti cei dragi.

Pentru o utilizare usoara, fara dezordine si fara miros neplacut, semineul electric este cea mai buna optiune pentru dumneavostra. Scapati o data pentru totdeauna de inconvienientele la plata facutilor de intretinere si economisiti usor si eficient. Sezonul de iarna ne bate la usa, asigurati-va ca sunteti pregatiti cum se cuvine.

Unde gasiti cele mai bune instalatii electrice?

Semineele electrice cat si instalatiile acestora sunt puse acum la indemana dumnevoastra de cei de la seminee-expert.ro, maestrii in seminee pe piata din Romania. Alegeti din lista neterminabila pusa la dispozitie orice model care va este pe plac, iar noi va asiguram ca veti avea parte de calitatea dorita la cel mai mic pret. Optati pentru siguranta si confortul dorit si alegeti un semineu electric de pe site-ul seminee-expert.ro.