Ai auzit de revolutionara terapie cu lumina polarizata? Afla totul despre beneficiile ei!

BUCURESTI - 6 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cei care sufera de reumatism resimt cel mai bine toate schimbarile atmosferice cu care ne-a intampinat acest anotimp al iernii. Durerile musculare nu sunt doar inconfortabile, ci si greu de suportat, uneori coplesind prin impactul pe care il au si asupra sanatatii psihicului.

Terapie cu lumina polarizata

Terapie cu lumina polarizata

Daca deja faci miscare in fiecare zi si ai grija de organismul tau, dar inca esti in cautarea unei modalitati de a scapa de durerile reumatice, poti sa incerci revolutionara terapie cu lumina polarizata, care este pe buzele tuturor in ultima vreme.
Exista o multitudine de remedii, la acest moment, in industria medicala, insa niciuna dintre ele nu substituie miscarea si viata sanatoasa.
„Adusa” din Occident, aceasta metoda este populara acum si in Romania. Afla mai multe despre beneficiile oferite de cunoscuta terapie cu lumina polarizata!

Active Bio sau metoda de terapie cu lumina polarizata
Metoda de terapie cu lumina polarizata, numita si Active Bio, este o practica adusa din Occident, acolo unde se folosea cu mult inainte de a-si face aparitia in Romania. Acest sistem de terapie se bazeaza, in mod exclusiv, pe beneficiile oferite de lumina polarizata, care activeaza capacitatea organismului de autovindecare. Aceasta terapie cu lumina polarizata este considerata una revolutionara la noi in tara, dar, in acelasi timp, si foarte accesibila. Asta pentru ca se poate realiza la tine acasa, in orice moment, achizitionand un aparat in acest sens, care nu reprezinta o investitie majora. Aparatul Active Bio pentru terapie cu lumina polarizata se utilizeaza de 2 - 3 ori pe zi, la o anumita distanta de corp, 5 - 10 minute.

Cum functioneaza aceasta terapie cu lumina polarizata
Metoda de terapie cu lumina polarizata este considerata o practica a medicinii moderne, care se bazeaza pe o tehnica inovatoare. Functionalitatea aparatului consta in efectul pe care il produce fascicolul de lumina care, penetrand stratul de piele, activeaza circulatia sangelui. Este dovedita importanta circulatiei sangelui pentru mentinerea organismului uman in parametri optimi.

Ei bine, cu ajutorul acestui tip de terapie cu lumina polarizata, circulatia sangelui va fi imbunatatita, spun producatorii aparatului. Cei care il recomanda vorbesc despre beneficii asupra ameliorarii durerilor articulare, reumatismale, a nevralgiilor, fiind o metoda cunoscuta si in lumea cosmeticii, in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului tenului.

Mai mult decat atat, rolul acestui tip de terapie cu lumina polarizata este de a reda elasticitatea pielii, de a regla metabolismul si de a intari sistemul imunitar. Toate acestea au un impact puternic asupra instalarii si mentinerii starii de bine. In acelasi timp, producatorii aparatului Active Bio folosit pentru aceasta terapie cu lumina polarizata isi asigura toti clientii ca acest instrument detine toate avizele.

Vrei sa apelezi la revolutionara terapie cu lumina polarizata?
Vizita medicului nu este substituita de niciun tip de terapie, de aceea nu trebuie sa eviti sa te adresezi specialistilor. Daca te-ai hotarat sa incerci si acest tip de remediu oferit de medicina moderna, atunci vestea buna este ca vei putea face totul chiar la tine acasa, inclusiv comanda aparatului, pentru ca se realizeaza online.

Itelestore.ro comercializeaza acest produs care va ajunge direct la domiciliul tau, fara a fi nevoie sa il cauti prin magazine. Vei vedea ca intreaga gama de produse comercializata de Itelestore.ro, nu doar aparatul pentru terapie cu lumina polarizata, este una care se axeaza aici pe inovatie si tehnologii avansate. Sanatatea e mai buna decat toate!