Ai probleme cu auzul? Vezi care sunt semnele care ar trebui sa te convinga sa faci o timpanograma

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Statistici recente arata ca, in Romania, nu mai putin de 2 milioane de pacienti se confrunta cu probleme de auz.

Aparat Auditiv

Aparat Auditiv

Peste 50% dintre numarul acestora sunt persoane ce nu au implinit 65 de ani, cei mai multi fiind tineri. In acelasi timp, 3 din 1000 de bebelusi se nasc cu deficiente de auz.

Afla care sunt primele semne care ar trebui sa te convinga sa mergi la un consult de specialitate si de unde poti cumpara aparat auditiv pret bun. Afla mai multe detalii si despre cauzele frecvente asociate cu problemele auditive si care sunt cele mai bune centre de protezare din Romania, pe care le gasesti in orasele mari, Bucuresti sau Iasi.

 

Iti este greu sa percepi mesajele transmise la telefon, atunci cand este zgomot de fundal

Daca si cel mai mic zgomot de fundal iti impune dificultati in a intelege sunetele transmise telefonic, este un semnal cat se poate de clar ca trebuie sa iti programezi vizita la ORL. Acelasi lucru este valabil in cazul imposibilitatii de a percepe suntele soptite sau sunetele naturii. Atata timp cat ceilalti din jur nu intampina aceleasi dificultati de percepere a mesajelor, este un indiciu care ar trebui sa iti dea serios de gandit.

 

Nu auzi interfonul, desi ceilalti locuitori din casa nu au aceasta problema

Exista 4 grade de pierdere a auzului. Cele mai comune simptome asociate gradelor usoare si moderate sunt conectate la stilul de viata. Pacientii vorbesc despre situatii in care nu mai aud interfonul, soneria de la telefon sau bataile in usa, desi ceilalti locuitori din casa nu intampina astfel de probleme. Uneori poate fi doar o chestiune legata de atentie, dar – daca situatiile sunt frecvente – e clar un indiciu al hipoacuziei.

 

Simti nevoia sa eviti discutiile in mediile aglomerate, pentru ca nu intelegi tot ce se vorbeste

Persoanele care sufera de hipoacuzie tind sa se izoleze, treptat, din punct de vedere social, pentru a masca problemele in intelegerea mesajelor. Evita sa initieze conversatii noi in medii aglomerate, cum ar fi o masa la un restaurant sau un concert in aer liber. Se simt rusinati sa solicite reluarea intrebarii sau a mesajelor discutate si – de cele mai multe ori – mimeaza o intelegere a sunetelor rostite, in mod involuntar.

 

Atunci cand televizorul sau radio-ul este pornit in casa, nu intelegi ce vorbesc ceilalti

In astfel de situatii este vorba despre gradul doi al hipoacuziei, care a migrat de la o forma usoara, la una moderata. Consultul de specialitate este prioritar si urgent in astfel de situatii, motiv pentru care nu mai poti amana vizita la medic, astfel incat boala sa nu se agraveze. Urmatoarele doua etape sunt: hopoacuzia severa si hipoacuzia profunda, unde nu exista tratament medicamentos sau tratament chirurgical.

 

 

Wesound.ro, cel mai bun centru de protezare auditiva din Romania

Cauzele pierderii auzului sunt multiple. Cea mai comuna este inaintarea in varsta, dar exista si alte motive, cum ar fi accidentele sau tratamentul medicamentos neadecvat. Indiferent de severitatea problemei, la Wesound.ro vei gasi solutia potrivita.

Specialistii de top te asteapta in acest centru de protezare, localizat in Bucuresti si in Iasi, pregatiti sa iti ofere cea mai buna solutie. Beneficiaza de cea mai avansata tehnologie auditiva si de echipamente de ultima generatie folosita in timpul consultatiilor. Timpanograma nu doare.

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/ai-probleme-cu-auzul-vezi-care-sunt-semnele-care-ar-trebui-sa-te-convinga-sa-faci-o-timpanograma