Alege cartuse pentru imprimanta Lexmark si economiseste bani

BUCURESTI - 24 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Atunci cand decizi sa iti cumperi o noua imprimanta, te afli in fata unei decizii dificile, din cauza diversitatii de produse de pe piata.

Cartuse imprimanta Lexmark - Toner Pro

Cartuse imprimanta Lexmark - Toner Pro

Calitatea consumabilelor imprimantei reprezinta un aspect foarte important intrucat influenteaza buna functionare a acesteia, insa utilizand cartuse imprimanta Lexmark nu vei da gres.

Existand atat de multe optiuni si oferte in orice domeniu, suntem tentati sa alegem produsele care au un pret mai mic si nu mai luam in considerare alti factori esentiali ce tin de calitatea acestora.
Asa se intampla si in cazul alegerii unei imprimante. Ne concentram foarte mult pe aspectul ei, pe design, pret si pe felul in care se va incadra printre lucrurile de pe biroul nostru si uitam de tipul si calitatea cartuselor, de eficienta in ceea ce priveste numarul de pagini printat si de calitatea imprimarii.

Gaseste imprimanta care se potriveste nevoilor tale

Imprimantele au, in prezent, multe functii si caracteristici diferite. Mai intai trebuie sa decideti daca aveti nevoie de o imprimanta cu cerneala sau cu laser. Imprimantele cu cerneala sunt compacte, versatile si capabile sa imprime atat documente, cat si fotografii color.
Majoritatea dintre ele sunt multifunctionale, permitandu-va sa imprimati, scanati si sa utilizati faxul cu usurinta. In birouri, de obicei, cele mai populare imprimante laser sunt monocrome, adica imprimate doar in alb si negru.

Pentru un birou, unde se lucreaza foarte mult cu documente, o imprimanta color nu este o necesitate. Imprimantele laser utilizeaza un cartus cu toner pentru a produce o imprimare si, desi costul tonerului in sine este de obicei mai scump decat un cartus cu jet de cerneala, acestea imprima mult mai mult pe termen lung.
Imprimantele laser color sunt, de asemenea, o optiune pentru mediile de lucru unde se lucreaza cu imagini si alte materiale asemanatoare, dar in loc sa cheltuiti bani pe un cartus scump, veti putea cumpara mai multe cu aceeasi suma.

Daca doriti sa platiti o suma mai mica de bani, dar sa achizitionati, in acelasi timp, o imprimanta potrivita nevoilor dvs., mai intai trebuie sa fiti familiarizati cu cativa termeni pe care producatorii de imprimante ii folosesc, sa ii intelegeti si sa alegeti in functie de infomatiile acestea.
Tine cont de pretul imprimantei si al cartusului

Exista sansa sa cumperi o imprimanta ieftina care foloseste cartuse scumpe. Vei ajunge, astfel, sa platesti mai mult pentru a o utiliza pe termen lung. Vei gasi diverse exemple, daca faci un scurta cautare pe internet. Exista, pe diverse site-uri, imprimante ce par de calitate, dar care sunt foarte ieftine, ceea ce poate parea la prima vedere, surprinzator.

La o privire mai atenta, veti observa neregulile. Veti gasi produse multifunctionale, ceea ce inseamna ca au capacitatea de imprimare, copiere si scanare, la un pret bun.
Acestea pot fi chiar fara fir, pot utiliza atat cartuse de cerneala pentru printari alb-negru, cat si in culori puternice. Dezavantajul? Costul cartuselor.

Utilizand cartuse de calitate inferioara, vei fi nevoit, curand dupa achizitionarea imprimantei, sa revii in magazin, pentru a cumpara un un set nou.
Dupa cateva vizite in magazin, ai cheltuit deja mai mult decat costul initial al sistemului dvs. Un exemplu opus celor de mai sus sunt consumabilele precum cartuse imprimanta Lexmark.

Vei obtine, odata cu acestea, garantia calitatii superioare a printarii, precum si un numar mare de pagini printate.
Pentru mai multe informatii accesezi magazinul online TonerPro.ro daca dai click aici