Alegi Canon, alegi calitatea pentru cartuse imprimanta Canon la preturi avantajoase

BUCURESTI - 22 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Achizitionarea unei imprimante este utila pentru buna desfasurarea a activitatii noastre atat la birou, cat si acasa, insa este nevoie de multa atentie la detalii atunci cand facem o astfel de investitie.

Cartuse imprimanta Canon - Toner Pro

Cartuse imprimanta Canon - Toner Pro

Alaturi de design, este importanta calitatea consumabilelor, o alegere inspirata fiind utilizarea unor cartuse imprimanta Canon disponibile pentru o gama variata de imprimante fabricate de producatorul japonez.

Imprimantele cu jet de cerneala se regasesc, in special, in birouri mici, fiind practice si eficiente. Acestea sunt preferate si pentru spatiile mici de lucru de acasa, datorita dimenisunilor si usurintei de utilizare.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale cartuselor cu cerneala Canon este faptul ca acestea sunt usor de folosit. Puteti sa le inlocuiti pe cont propriu fara o pregatire speciala sau cunostinte tehnice. Alaturi de cartuse, primiti si un ghid cu etapele necesare pentru a le inlocui.
Pe langa avantajele de mai sus, producatorii de cerneala cu Canon au dezvoltat o tehnica speciala pentru etichetarea cartuselor, astfel incat sa poata fi mai usor sa alegi cartusul potrivit pentru imprimanta ta.

Tipuri de cartuse

Multi dintre noi am auzit, macar o data, de cartuse originale si compatibile, dar nu am inteles exact care este diferenta dintre cele doua tipuri.
Un cartus original este fabricat de aceeasi marca care a produs imprimanta. De exemplu, un cartus original pentru o imprimanta Canon este produs de Canon.

Un cartus compatibil este un cartus fabricat de un producator tert. Ei nu au nici o afiliere cu producatorii originali ai imprimantei, iar cartusele nu au fost utilizate inainte.
De exemplu, un cartus pentru o imprimanta Canon, dar care nu este produs de aceasta companie. Aceste cartuse trebui sa fie la fel de fiabile ca si cartusele originale si atata timp cat faci cumparaturi de la un furnizor de renume, acestea reprezinta o modalitate de a economisi bani, fara a afecta calitatea imprimarii sau performanta imprimantei.

Originale versus compatibile – Un “duel” sau “duet” al producatorilor de consumabile?

Cartusele originale reprezinta o sursa de profit pentru producatori. Acestia suporta anumite costuri de cercetare si dezvoltare si trebuie sa recupereze aceasta investitie, ceea ce duce la preturi ridicate.
Produsele compatibile nu au astfel de cheltuieli generale, astfel incat pot sa perceapa preturi mult mai mici atunci cand produc cartuse in masa.

Ai grija insa, pentru ca este posibil sa gasesti cartuse compatibile la preturi extrem de scazute, dar care nu corespund standardelor de calitate.
Exista foarte putine moduri in care un cartus poate afecta o imprimanta, iar furnizorii "legitimi" garanteaza ca performanta acesteia nu va fi afectat de utilizarea cartuselor originale.
Exista vreo diferenta in calitatea imprimarii? Nu ar trebui sa fie. Cu o formula de cerneala foarte aproape de cartusul original, vei avea o reproducere a culorilor la fel de buna, o calitate superioara a imprimarii si usurinta de utilizare, la un pret avantajos.

Daca doresti printuri de calitate superioara, in culori clare si un numar mare al paginilor printate, alege cartuse imprimanta Canon. Te vei putea bucura de utilizarea acestor pe termen lung, fara a afecta dispozitivul pe care sunt instalate.
Pentru informatii suplimentare poti accesa unul dintre intermediarii Canon din mediul online daca dai click aici