Asined.ro – Injectie mase plastice potrivite pentru orice proiect indiferent de complexitatea acestuia

BUCURESTI - 5 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Materialul plastic este un material folosit foarte des in diverse domenii. Multe dintre obiectele pe care le detinem in scopuri casnice sunt realizate din acest material.

Asined.ro – Injectie mase plastice potrivite pentru orice proiect indiferent de complexitatea acestuia

Pentru a facilita demersurile de prelucrarea a acestui material exista serviciul de injectie mase plastice oferit clientilor sai de compania Asined Automotive.

Compania Asined Automotive este una dintre cele mai apreciate companii romanesti din domeniul materialelor textile. Asined Automotive detine o experienta de aproximativ patru decenii in care necesitatile clientilor s-au aflat mereu pe primul loc.

Aceasta companie satisface nevoile clientilor situati atat in tara, cat si in strainatate, in tari europene precum Germania, Italia, Franta sau Austria.

Asined Automotive – Servicii si produse variate pentru proiecte de succes

Compania romaneasca Asined Automotive detine o gama larga de produse si servicii, fiecare menit a satisface orice nevoie a clientului. Printre produsele si serviciile puse la dispozitia clientului de compania Asined Automotive se numara:

Servicii :

Injectie mase plastice ;

Coasere materiale textile ;

Debitare laser materiale textile ;

Coasere materiale textile cu ultrasunet ;

Produse :

Produse din plastic, precum diverse cani de plastic, capsator pentru borcane, o gama variata de perii pentru uz casni, umerase din plastic etc. ;

Confectii textile industriale, precum diverse huse pentru anvelope, storuri auto, saci care protejeaza lenjeria, diversi saci cu fermoar si lacat, saci care ajuta la transportarea si depozitarea monedelor etc.

Serviciul de injectie mase plastice – Cea mai performanta tehnologie din domeniu

Printre serviciile distribuite de compania Asined Automotive se distinge, in mod deosebit, serviciul de injectie mase plastice, folosit pentru confectionarea diverselor materiale din plastic.

Prin serviciul de injectie mase din plastic, Asined Automotive fabrica diverse componente auto de diferite dimensiuni, menite a va facilita proiectele, economisind timp si bani.

Produsele realizate prin tehnologia de ultima clasa prin injectie mase plastice sunt extrem de variate si de o calitate net superioara.

Astfel, compania Asined Automotive comercializeaza diverse umerase din plastic, cani, diferite dibluri, sigilii de plastic, tacamuri de unica folosinta, perii din plastic, toate produse prin respectarea standardului ISO TS 16949 si a diferitelor norme tehnice din materie.

Cu ce se diferentiaza tehnologia de injectie mase plastice oferita de compania Asined Automotive fata de celelalte servicii de pe piata ?

Serviciul de injectie mase plastice distribuit de compania Asined Automotive detine anumite caracteristici speciale prin care garanteaza o eficienta maxima a produselor realizate prin aceasta metoda. Astfel, produsele din mase plastice fabricata prin tehnologia de injectie mase plastice:

Sunt anticorosive ;

Detin proprietati mecanice foarte bune ;

Au un pret extrem de accesibil ;

Au o greutate relativ mica ;

Detin proprietati electroizolante ;

Pot fi foarte usor modificate prin aplicarea unor diverse vopsele sau modele.

Toate produsele formate datorita procedeului de injectie mase plastice vor fi controlate de specialistii companiei Asined Automotive, urmand ca acestea sa fie depozitate pentru a putea fi livrate clientului.

Daca doriti detalii sau daca aveti nelamuri in legatura cu serviciile si produsele puse la dispozitia dumneavoastra de compania Asined Automotive va invitam sa accesati pagina de internet a companiei www.asined.ro sau sa telefonati cu incredere la urmatorul numar de telefon:

021 316 27 85