Bricomix.ro - Aparate frigorifice incorporabile pentru o bucatarie moderna

BUCURESTI - 31 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Bucataria moderna si-a urmat cursul firesc al dezvoltarii catre o mai buna organizare si eficienta in raport cu utilitatea aparatelor si echipamentelor ce intregesc acest spatiu destinat celor mai frumoase momente petrecute in familie. Designeri si ingineri au transformat acest loc pentru pregatit bucatele intr-o incapere cu totul moderna. Intreg mobilierul de bucatarie a luat forme nebanuite, minimaliste, fiind realizat cu o acuratete stiintifica.

Bricomix.ro - Aparate frigorifice incorporabile pentru o bucatarie moderna

Designul modernizat confera acestui spatiu un soi de rigurozitate, dar si familiaritate, iar utilitatea sa este esentiala in viata fiecarei persoane. Masinile de spalat vase, hotele, plitele, cuptoarele ce-si indeplinesc si astazi functiile de baza, se ,,ascund” in spatele mobilierului din bucatarie. Nici aparatele frigorifice incorporabile nu au scapat de aceasta transformare.

In viata cotidiana, aparatele frigorifice joaca un rol indispensabil in bucatarie. Fiecare cumparator doreste ca acest produs electrocasnic sa-i servesca cat mai mult timp posibil, alegerea corecta fiind o adevarata responsabilitate. Din acest motiv, magazinul online Bricomix.ro va pune la dispozitie o varietate de produse din aceasta gama de la diferiti producatori.

De obicei, modelele frigorifice incorporabile sunt mai scumpe decat modelele clasice. Producatorii ofera o noua alternativa, prin prisma complexitatii instalarii modelelor incorporate, ceea ce determina si diferenta de pret. Cu toate acestea, experienta celor ce au achizitionat astfel de produse se rezuma la faptul ca acestea sunt extrem de functionale, iar modelele ce se gasesc pe Bricomix.ro permit crearea unui design foarte interesant al bucatariei. Exista numeroase modele ultramoderne si specializate, cum sunt aparatele producatorului Liebherr care costa ceva mai mult decat aparatele altor producatori, insa pretul mai mare este justificat de o performanta exceptionala, usurinta de instalare si o durata de viata nedeterminata.

Cele mai moderne aparate frigorifice incorporabile

Bricomix.ro va propune peste 80 de modele de aparate frigorifice incorporabile de la 9 producatori de renume. De aceea trebuie sa urmariti anumite caracteristici generale ce tin de volum, clasa energetica si nivel de zgomot. Trebuie tinut cont pe ce parte se deschid usile, pentru ca sa aveti suficient spatiu. Este foarte important sa tineti cont de numarul de rafturi, de posibilitatea de ajustare, de numarul compartimentelor, adincimea lor si sistemul de dezghetare.

Modelele moderne ofera o sumedenie de functii:

No Frost – datorita careia aparatul se dezgheata automat, iar in compartimente nu se va mai forma niciodata gheata;

Sistem antibacterian – pentru legumele si alimentele ce nu pot fi spalate, inainte de a le depozita la rece;

Functia de ionizare – distruge bacteriile si mirosurile neplacute din aparatele frigorifice;

Fast-freze zone – un compartiment din congeletor ce asigura, in caz de nevoie, o racire rapida a produselor alimentare.

Multiple zone – pentru diferite tipuri de alimente, care necesita diferite temperaturi de depozitare;

Functia eco/holiday – functie foarte importanta, care permite sa economisiti consumul de energie atunci cand sunteti plecati de acasa pe o perioada indelungata de timp.

Toate acestea si multe altele sunt posibile prin Bricomix.ro

Pentru a fi siguri ca bucataria dumneavoastra devine intr-adevar de vis, Bricomix ofera aparate frigorifice incorporabile, ce se integreaza perfect in orice bucatarie. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul www.bricomix.ro sectiunea Contact sau la numarul de telefon: 0732 610 473.