Bricomix.ro – Nu doar boilere, ci sisteme de climatizare a “vietii”

BUCURESTI - 31 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Bricomix.ro furnizeaza o serie de produse de ultima generatie dintr-o gama variata de electronice si electrocasnice, sisteme de climatizare (boilere, aparate incalzit electrice) si obiecte sanitare (baterii chiuvete, cada etc.). Ofertele produselor si calitatea acestora respecta cele mai inalte standarde de siguranta si garantie in conformitate cu producatorii acestora de renume.

Bricomix.ro – Nu doar boilere, ci sisteme de climatizare a “vietii”

Din gama sistemelor de climatizare, magazinul online Bricomix.ro promoveaza o varietate de boilere disponibile la un pret avantajos.

Aceste boilere de la Bricomix prezinta dimensiuni corespunzatoare spatiului dumneavoastra de locuit, iar forma perfectionata printr-un design economic si placut confera eleganta si familiaritate. De asemenea, datorita tehnologiei cu care producatorii au dotat aceste boilere, utilitatea lor este asigurata in numeroase activitati de ce necesita utilizarea apei calde, atat de indispensabila vietii.

Toate aceste boilere de la Bricomix.ro sunt perfect adecvate cerintelor din domeniul numeroaselor sisteme de climatizare. Acestea sunt foarte apreciate datorita design-ului, sunt foarte usor de instalat, folosit, intretinut si curatat, iar modalitatea de instalare a lor nu necesita un spatiu mare de pastrare.

Va prezentam cateva modele ale acestor boilere:

Boiler Tesy GCV 1004520 A03TSR – ce poate fi alimentat electric, cu un rezervor interior acoperit cu sticla ceramica, ce dispune de o putere extraordinara de 2000 de W la un pret incredibil de avantajos ;

Boiler Ariston Shape Eco Evo 50 – rezervor de otel emailat cu titan, tehnologie avansata de functionare si afisaj elegant cu LED ;

Boiler Ariston Andris RS 10 EU – poate fi instalat peste chiuveta, iar dimensiunile sale restranse confera spatiului dumneavoastra un plus de confort si modernitate conforme cu ultimele tehnologii ale producatorului ;

Boiler Ariston Fast Evo C 11 GPL – dispune de incalzitor instant de apa pe gaz, dar si sistem electronic de aprindere cu alimentare prin cablu. Un plus de modernitate si conformism este oferit de controlul electronic al temperaturii prin ecran LCD.

Dintre numeroasele modele de boilere, o caracteristica ce le evidentiaza utilitatea acestora consta in modul in care se alimenteaza. Acestea pot fi conectate la o sursa de gaz sau curent electric. Cele pe gaz au un pret cu totul special si cu siguranta veti descoperi beneficiile unui astfel de echipament, avand o durata de viata lunga si garantie conforme standardelor fiecarui producator in parte.

Ca o alternativa la aceste boilere alimentate pe gaz, exista alt tip de boilere ce se alimenteaza la o sursa de curent electric. Indiferent de produs fiecare
aduce un plus de siguranta in privinta alegerii unui astfel de echipament. Pentru mai multe informatii si vizualizarea fiecarui echipament in parte (informatii, specificatii tehnice) accesati Bricomix.ro.

Indiferent de preferinte, la noi veti gasi cea mai buna oferta in materie de boilere, dar si pentru multe alte obiecte de uz casnic, la cele mai avantajoase preturi.

Pentru orice comanda ce depaseste suma de 600 Ron livrarea este gratuita in toata tara. Termenul de livrare poate varia in functie de disponibilitatea produsului in stoc. Pentru informatii suplimentare va invitam sa apelati la numarul de telefon 0732 610 473 sau completati formularul de la sectiunea Contact de pe site-ul Bricomix.ro