Cabina de paza cu dotari standard, utilizata in diverse situatii

BUCURESTI - 25 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

O cabina de paza cu dotari standard poate fi confectionata in mod diferit, din varii materiale, insa in multe cazuri o vom intalni ca si cabina din fibra de sticla de pilda, cu pereti dubli sau ca si cabina containerizata cu pereti din panouri sandwich, etc. Aceste cabine sunt foarte rezistente, pe langa faptul ca aduc cu sine o serie de alte beneficii.

Cabina de paza cu dotari standard, utilizata in diverse situatii

Montare prompta oriunde e nevoie a unei cabine de paza

Oriunde va fi nevoie, adica pe santier sau la evenimente publice, la intrarea in anumite institutii si asa mai departe, puteti opta pentru o cabina de paza rezistenta si usor de montat. Pe cat va fi de simplu de montat, o astfel de cabina poate fi usor si de demontat, astfel ca se poate transporta dintr-o parte in alta fara prea mari eforturi.

Mai mult decat atat, dupa cum am mentionat, o astfel de cabina va fi si foarte rezistenta, atat la socuri mecanice cat si la intemperii ale naturii, la varii fenomene meteorologice, la diferente de temperatura si asa mai departe. Personalul de paza se va simti perfect comfortabil in ea, fiind si foarte bine izolata fonic si bineinteles si termic.

Asadar, daca aveti nevoie de o solutie rapida si eficienta in ceea ce priveste o facilitate in care personalul de paza sa isi desfasoare activitatea, nu ezitati sa va orientati spre o stfel de cabina. Va fi mult mai putin costisitor decat alte variante si in plus, o cabina de acest tip nu va fi greu de intretinut.

O investitie pe termen lung cu o cabina de paza

O cabina de paza poate fi simplu o investitie pe termen lung, atat datorita rezistentei sale, cat si datorita faptului ca ea poate fi reutilizata. Fiind simplu de transportat, ea se poate folosi de exemplu pe mai multe santiere sau la intrarea a mai multe firme sau in mai multe parcuri si asa mai departe. Daca aveti nevoie de serviciile personalului de paza de pilda pentru trei zile la un santier de constructii si apoi pentru o alta perioada la sediul unei firme de pilda, cu ajutorul unei astfel de cabine puteti beneficia de astfel de aspecte fara prea mare efort.

Fiind bine izolate, aceste cabine ofera comfort, de regula spatiul dintre peretii dubli la o cabina de paza va fi umplut cu spuma poliuretanica sau cu polistiren, cu vata minerala, etc., pe scurt, cu un material izolant.

Ca si dotari, o cabina de acest fel poate sa aiba de exemplu in randul dotarilor de baza un cablu exterior de alimentare la tensiune, dar desigur si o priza electrica in interior, una pentru telefonie fixa, siguranta electrica, o lampa de iluminat, etc.

Ca si elemente de tamplarie putem mentiona ferestre fixe, sau cu deschidere culisanta tip ghiseu, desigur si o usa.

Cert este ca o cabina de paza este o investitie pe care in multe cazuri este indicat sa o faceti, iar in altele este de-a dreptul necesar sa o faceti. Apelati la experti in domeniu in acest sens, veti face o investitie mai profitabila astfel.