Carucioare pentru gemeni - Accesoriul ideal al responsabilitatilor la puterea a doua!

BUCURESTI - 4 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cand devii parinte incepi sa iti faci griji despre ce trebuie sa pregatesti, sa cunosti si sa achizitionezi pentru copilul tau, insa calculele se schimba radical in momentul in care afli ca este vorba de doi micuti gemeni.

Carucioare pentru gemeni - Carucioaredecopii.ro

Carucioare pentru gemeni - Carucioaredecopii.ro

Solutiile nu au intarziat sa apara, de aceea nimic nu este mai potrivit decat alegera unor carucioare pentru gemeni produse in acest sens, pastrand cele doua mici suflete impreuna chiar din primele clipe ale vietii.

Venirea pe lume a doi micuti inseamna dubla responsabilitate, doua personalitati si preferinte dar si doua moduri de a a-si exprima pretentiile si nemultumirile.

Astfel ca vom apela la solutiile cele mai potrivite din toate punctele de vedere, atat pentru confortul si siguranta bebelusilor cat si pentru pentru preferintele si gusturile parintilor.
Caruciorul pentru gemeni reprezinta cel mai potrivit accesoriu destinat micutilor fratiori

Pentru o utilizare inca de la primele semne ale vietii si pana la varsta de 3-4 ani.
Exista solutii pentru toate gusturile, orientarea fiind aleasa in functie de mai multi factori, atat cu fata la directia de mers cat si cu spatele, atat pe aceeasi linie cat si pe linii diferite.

Alegerea acestui tip de carucior se face cu atentie urmarind diferite caracteristici, pentru ca va fi nevoie sa sustina o greutate mai mare insa in acelasi timp avem nevoie sa fie cat mai durabil si cat mai practic pentru utilizare.

Carucioarele pentru gemeni pot fi achizitonate in variante simpliste, sarace in posibilitati si reglaje sau in variantele care combina carucioarele 2 in 1 si 3 in 1 intr-un carucior cu capacitate dubla.
Bineinteles, cand suntem in etapa achizitonarii unui astfel de accesoriu, vom acorda atentie si partii estetice, pentru ca avem de ales intre stiulul clasic si cel modern, mai pretentios si cu un pret mai ridicat, insa care beneficiaza de multiple reglaje si e confectionat din materiale premium.

Indiferent de complexitatea echipamentelor, ambele zone beneficiaza de aceleasi dotari si de aceleasi specificatii.
Daca vom opta pentru un carucior 2 in 1 destinat gemenilor, vom avea la dispozitie doua landouri cu reglaj atat orizontal cat si vertical si partea sport cu reglaje specifice, iar daca ne vom orienta si mai mult spre partea practica si vom alege varianta 3 in 1 destinata gemenilor, vom avea la dispozitie si doua cosuri auto, pentru un transport eficient cu autoturismul a celor doi bebelusi.

Copertinele si cosurile pentru incalzirea picioarelor sunt elemente ce tin de confort pentru micuti dar cu foarte mare utilitate.
Vom mentiona faptul ca datorita capacitatilor, veti beneficia de un cos de cumparaturi spatios, unde puteti tine accesorii si elemente necesare lor.

Dimensiunile acestor carucioare sunt considerabil mai mari
Spre deosebire de cele destinate unui singur beneficiar, de aceea vom avea nevoie de mai mult spatiu pentru transportul acestuia, pentru depozitarea in spatiile casei sau apartamentului si va fi mult mai greu de manipulat.

Magazinul online carucioaredecopii.ro s-a adaptat cerintelor de toate tipurile, oferind chiar si carucioare pentru gemeni pe langa gama bogata de produse destinate cresterii copilului intr-un mod eficient.
Daca viata ti-a adus doua bucurii, noi iti oferim solutia potrivita, iar pentru alte detalii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon:
• 0723 666 005

• 0743 666 006