ColorMagic.ro – produse de lacuire lemn pentru suprafete de lemn impecabile

BUCURESTI - 11 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Lemnul a fost dintotdeauna o materie prima extrem de des folosita atat datorita proprietatilor sale inedite, cat si datorita aspectului atragator pe care acest material il are.

Lacuire lemn - ColorMagic.ro

Pentru a pastra intacte caracteristicile suprafetelor lemnoase, compania Color Magic pune la dispozitia clientilor produse de lacuire lemn, prin care proprietatile lemnului raman neatinse.

Compania Color Magic – companie specializata care va ajuta la finalizarea unor proiecte estetice

Compania Color Magic este o companie romaneasca care detine performante impresionante in domeniul distribuirii de vopsele si lacuri profesioniste care faciliteaza curatarea si intretinerea unor suprafete care se dovedesc a fi mai sensibile.

Aceasta companie autohtona detine o experienta de aproximativ 20 de ani, timp in care serviciile si produsele acesteia au crescut din punct de vedere calitativ, oferind un profesionalism imbatabil. Toate produsele care se regasesc in portofoliul companiei Color Magic poarta siglele unor companii celebre, cu renume pe plan international in domeniu, precum Sikkens, Levis sau Trimetal.

Produsele distribuite de Color Magic – produse multiple pentru suprafete cu un design spectaculos

Compania romaneasca Color Magic ofera spre vanzare multiple produse spectaculoase care infrumuseteaza diferite suprafete. Printre aceste produse se regasesc urmatoarele:

Produse pentru intretinerea si infrumusetarea suprafetelor realizate din lemn: produse pentru lacuire lemn, diferite chituri de lemn si produse pentru grunduire lemn;

O gama larga de produse pentru conservarea peretilor interiori si exterior;

Produse industriale;

Diferite vopsele acrilice;

O gama larga de produse pentru infrumusetarea si intretinerea parchetului;

Diverse produse pentru metal: produse pentru grunduire si produse pentru o acoperire finala a suprafetelor avute in vedere.

Produse pentru lacuire lemn distribuite de compania Color Magic – performanta si suprafete de lemn lucioase

Printre produsele care mentin proprietatile naturale ale lemnului se regasesc si produsele pentru lacuire lemn.

Datorita popularitatii acestui material prim, diferite companii au incercat sa inventeze produse speciale si variate care sa pastreze intacte proprietatile acestui material inedit. Astfel de produse incredibile sunt si produsele de lacuire lemn care mentin o stralucire exceptionala tuturor suprafetelor realizate din lemn.

Produsele folosite pentru procedura de lacuire lemn si pe care le pune la dispozitia clientilor compania Color Magic poarta emblema firmei Sikkens. Aceasta firma recunoscuta pe intreg mapamondul datorita calitatii produselor distribuite si a experientei ce depaseste cateva secole sunt o dovada de necombatut a profesionalismul si a eficientei produselor distribuite.

Lacurile pentru lemn puse la dispozitie de compania Color Magic sunt diverse, fiecare dintre acestea avand calitatile sale proprii si fiind specializate pe mentinerea unor proprietati diferite ale lemnului. Astfel, in cadrul portofoliul Color Magic veti gasi urmatoarele produse pentru lacuire lemn:

Lacul de lemn Sikkens Rubbol BL Magura folosit pentru spatiile exterioare – cu o rezistenta mecanica foarte buna, ce se usuca intr-un timp foarte scurt;

Produsul pentru lacuire Sikkenns Cetol BL Varnish Mat utilizat pentru suprafetele interioare – foarte usor de aplicat, cu o finisare mata si densa.

Atunci cand va doriti suprafete din lemn impecabile apelati la produsele puse la dispozitie de compania Color Magic si veti ramane extrem de satisfacuti de rezultatele finale.

Daca aveti intrebari sau pentru detalii suplimentare, apelati la numerele de telefon ale companiei, iar agentii companiei va vor raspunde la toate intrebarile. Numerele de telefon disponibile sunt:

004 0722 650 145 sau 004 0724 336 280 – pentru sediul central situat in Bucuresti;

004 0734 736 842 sau 004 0268 335 167 – pentru sediul din Brasov.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/colormagic-ro-produse-de-lacuire-lemn-pentru-suprafete-de-lemn-impecabile