Conditii suplimentare si necesare pentru dezinfectarea apei prin statii clorinare recomandate de compania Eco Aqua

Cluj - Napoca - 22 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Procesul de dezinfectare a apei determina gradul de purificare a acesteia prin distrugerea sau neutralizarea bacteriilor si virusilor care se gasesc in aceasta.

Conditii suplimentare si necesare pentru dezinfectarea apei prin statii clorinare recomandate de compania Eco Aqua

Astfel de sisteme, precum aceste statii clorinare apa, sunt instalatii prin intermediul carora orice sursa de apa este epurata.

Clorinarea este proces care urmareste producerea acestui rezultat si este utilizat destul de frecvent de firmele specializate in domeniul sistemelor si echipamentelor de curatare a apei.

Statii de clorinare apa – Cele mai simple solutii pentru purificarea apei

Cel mai simplu, dar si cel mai eficace mod de a purifica apa consta in utilizarea hipocloritului de sodiu. Aceasta substanta se remarca prin faptul ca detine proprietati dezinfectante, iar dezinfectarea apei dureaza mult timp.

Clorul, pentru a isi produce efectele de dezinfectare, are nevoie de un timp de contact cu apa, de aproximativ 20 -30 minute.

Astfel, este foarte important ca un astfel de interval apa sa nu circule in sisteme, caci in caz contrar clorul nu isi va produce efectele, acesta fiind eliminat din sistem daca exista scurgeri de apa.

Eco-Aqua.ro – Statii de clorinare a apei – Efecte ale hipocloritului de sodiu

Introducerea hipocloritului de sodiu in apa se realizeaza prin intermediul unei pompe dozatoare automate si a unui debimetru cu impulsuri.

Eco Aqua comercializeaza astfel de pompe necesare unui sistem de clorinare precum:

Pompa dozatoare DLX-MA/AD – O pompa foarte eficienta ce realizeaza o dozare precisa a solutiei utilizate pentru purificarea apei. Pompa are un debit cuprins intre 1 si 20 de l/h si diferite presiuni;

Pompa dozatoare DLX-MA/MB – Pompa are un debit constant care poate fi setat intre 1 si 20 l/h, precum si un control digital. Temperatura de lucru a acestei pompe este cuprinsa intre 5 – 40 grade C;

Pompa dozatoareDLX-VFT/MBB – Pompa are doua posibilitati de a fi utilizata : atat manual cat si printr-un control realizat de catre un contor cu generator de impulsuri;

Pompa dozatoareDLX-MF M – Fata de modelul precedent, aceasta pompa poate fi controlata si printr-un dispozitiv extern de comanda care emite un semnal electric.

Eco-Aqua.ro – Produse pe masura asteptarilor

Produsele oferite de Eco Aqua pentru clorinarea apei sunt produse calitative care provin de la producatori recunoscuti in domeniul sistemelor de tratare a apei.

Aceste produse folosite sunt in totalitate concepute pentru a distruge toate bacteriile daunatoare. In plus, tot prin clorinare se elimina complet mirosul de sulf care se regaseste de multe ori in compozitia apei.

De asemenea, sistemele de clorinare apa de la Eco Aqua sunt special create pentru a oxida fierul si manganul astfel incat filtrarea apei sa se realizeze mult mai usor.

In plus, eficienta acestor sisteme este crescuta, toate acestea fiind disponibile la costuri reduse.

Eco-Aqua.ro – Progres pentru calitatea apei

Apa si calitatea apei sunt cele mai beneficii resurse pentru propensiunea vietii, iar compania Eco Aqua este intr-un proces continuu de dezvoltare si inovare pentru a aduce pe piata cele mai bune si cele mai performante sisteme de clorinare apa.

Pentru informatii suplimentare sunati la unul dintre numerele de telefon:

0764183771

0752137832

0740075755

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/conditii-suplimentare-si-necesare-pentru-dezinfectarea-apei-prin-statii-clorinare-recomandate-de-compania-eco-aqua