Crezi ca o masina in rate este alegerea potrivita pentru tine? Afla acum raspunsul care te intereseaza

BUCURESTI - 14 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Esti in cautarea unei masini noi care sa iti satisfaca pe deplin visel de sofer si care sa-ti aduca tot confortul in drumetiile tale? Daca esti unul dintre soferii cu vise mai mari decat posibilitatile financiare, cineva are solutia perfecta pentru tine.

Masini in rate

Masini in rate

Tot mai multi oameni aleg sa cumpere masini in rate, asa ca te poti alatura si tu. Uneori, viata de zi cu zi ar fi mult mai usoara avand la dispozitie o masina noua si fara probleme. Cand buzunarul nu iti permite sa faci o achizitie atat de importanta, cel mai potrivit pentru tine ar fi un program de leasing, iar asa poti alege sa platesti masina in rate.

Masina potrivita pentru tine

Inainte sa iti pui problema banilor, trebuie sa iti dai seama care sunt nevoile tale si care sunt posibilitatile. Poate masina visurilor tale este una sport, dar in cazul in care aceasta este destinata familiei trebuie sa iei o decizie rapida. Norocul tau este ca ai de unde sa alegi, deoarece parcurile auto sunt pline de tot felul de variante. Undeva, acolo, este si o masina pentru tine si necesitatile tale, orcare ar fi ele.
Un alt aspect important in alegerea masini este costul de intretinere. Aici se poate include chiar si costul combustibilului, deoarece uneori consumul te poate face sa te intrebi daca masina e potrivita nevoilor tale. Daca singurul ei scop este sa fie folosita in oras, consumul de combustibil ar trebui sa fie adecvat.

In ce situatii te gandesti sa achizitionezi masini in rate

Cand veniturile tale sunt prea mici;

Cand nu ai posibilitatea de a strange suma integrala pentru achizitie;

Cand obligatiile tale financiare se concentreaza in alta parte;

Cand masina este o necesitate absoluta si nu suporta amanare;

Cand decizi ca vrei sa faci o investitie insemnata, pe termen lung.

Poate esti intr-o cu totul alta situatie decat cele mentionate, dar chiar si asa, un program de finantare iti poate aduce linistea de care ai nevoie, pentru a-ti fi mai usor sa alegi masina perfecta pentru tine. Daca iti faci griji in legatura cu obligatiile pe care le vei avea, ai face bine sa te documentezi temeinic pentru a te putea linisti. Aceste programe sunt facute in special pentru oamenii ce nu sunt dispusi sa dea o suma mare de bani odata, asa ca sigur exista o varianta prin care si tu sa poti beneficia de finantare, fara prea multe obligatii. Finantatorii iti vor pune la dispozitie informatiile necesare, pentru ca tu sa aplici la un program potrivit.

Pe Autogeist.ro poti gasi cele mai bune masini in rate, prin programele de finantare oferite de parteneri
Iata beneficiile pe care le ai daca apelezi la un astfel de program:
Avansul este zero pentru o mare parte din oferte;
Durata contractuala poate ajunge pana la 60 de luni;
De asemenea, contractul poate fi cesionat chiar inainte de 12 luni;
Masina poate fi inmatriculata direct pe numele tau, nu dupa achitarea ratelor;
Exista programe de finantare si pentru cei cu un venit minim;
Ratele sunt fixe, astfel nu vei avea parte de surprize pe perioada contractuala.

Din momentul in care ai aflat unde te incadrezi din punct de vedere financiar si la ce program poti aplica, esti gata sa te decizi si ce vrei sa conduci. In parcul auto Autogeist vei gasi numeroase oferte pentru masini in rate care se vor potrivi tuturor nevoilor tale. Indiferent de scopul in care folosesti masina, sigur vei gasi  aici una care sa se incadreze perfect in planurile tale de viitor. Acceseaza autogeist.ro pentru a vedea oferta disponibila fara a fi nevoie sa te deplasezi la showroom.