Cum alegem un suport hartie iginica potrivit? Accesoriul care trebuie sa se integreze perfect in baie

BUCURESTI - 9 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Planificati amenajarea baii? Nu uitati de suportul pentru hartie igienica. Stim, poate parea un amanunt neimportant, insa fiind un obiect indispensabil din orice baie, consideram ca merita sa ii acordam o importanta aparte.

Suport hartie igienica

Suport hartie igienica

Exista pe piata o gama varianta de produse din categoria suport hartie igienica. Cu toate acestea, abundenta de optiuni face dificila selectarea celui mai potrivit element, atat din punct de vedere functional cat si estetic.

Aspecte de luat in considerare la alegerea unui suport hartie igienica

Vom enumera, in cele ce urmeaza, cateva din aspectele de care trebuie sa tineti cont pentru o alegere potrivita.

Alegerea bazata pe stilul de instalare

Inainte de a cumpara suportul pentru hartie igienica, puteti lua in considerare diferitele optiuni, in functie de stilul de instalare. In acest sens, optiunile cele mai frecvente sunt montarea pe perete, ventuza, precum si optiunile de fixare in podea. Selectarea modului potrivit de instalare ar trebui sa se faca pe baza spatiului pe care il aveti la dispozitie.

Optiuni bazate pe design

Avand in vedere suportul pentru hartie igienica din aceasta perspectiva, puteti clasifica optiunile disponibile in grupuri cum ar fi stilul modern si cel clasic. Ambele optiuni vin cu avantajele si dezavantajele proprii si ar trebui sa alegeti suportul potrivit in functie de designul baii. De exemplu, pentru spatii mai mari, puteti lua in considerare suportul clasic, in timp ce suportul in stil contemporan va fi mai potrivit pentru baile de dimensiuni mai mici. In plus, fata de punctele mentionate mai sus, ar trebui sa luam in considerare forma produselor, precum si culoarea acestora.

Dozatorul de hartie igienica

Amenajarea unei bai prespune atentie sporita la cele mai mici detalii. In cazul bailor din spatiile publice sau pentru baile utilizate de mai multe persoane, se poate opta pentru dozatorul de hartie igienica, iar locul de montare pentru suportului de hartie igienica este unul dintre ele. Il puneti oriunde? Cu siguranta, insa, asa cum se poate deduce, acest tip de suport este unul mai degraba practic decat frumos.

Inaltimea de plasare

Indiferent de modelul ales, o a doua intrebare care apare este legata de amplasarea acestuia. Potrivit NKBA, un suport pentru hartie igienica pe perete functioneaza cel mai bine daca este instalat la 26 centimetri deasupra podelei, in centru. "In centru" inseamna ca centrul suportului, spre deosebire de partea inferioara sau de sus a acestuia, este la 26 de centimetri deasupra podelei. Aceasta inaltime de instalare functioneaza bine cu inaltimea standard, precum si inaltimea de confort.

Cealalta masurare importanta este distanta fata de toaleta. Masuratorile se vor face chiar din fata tooaletei. Pentru a optimiza aceasta masurare, luati in considerare inaltimea medie a membrilor gospodariei si plasati-o de la 8 pana la 10 centimetri din partea din fata a vasului pentru utilizatorii mai scurti si gospodariile cu copii.

In ceea ce priveste stilul suportului de hartie igienica, va fi nevoie sa integrati acest obiect in liniile de design ale intregii bai. Acordati atentie culorilor, formelor cat si materilului din care suportul este fabricat. Echipa Baterii-lux recomanda alegerea unor produse cu rezistenta buna la caldura si umezeala, baia fiind, prin natura sa, un loc cu aer umed.
Va recomandam o vizita virtuala in magazinul de aici, pentru a va alege produsul potrivit. Nu uitati, sfatul unui specialist este intotdeauna binevenit pentru alegerea unui produs de inalta calitate, potrivit pentru casa dumneavoastra.