De ce afacerea ta are nevoie de un magazin online?

BUCURESTI - 22 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Avand deja un magazin fizic, poate te gandesti ca ar fi o idee buna ca afacerea ta sa aiba o prezenta si in mediul virtual, insa nu esti ferm convins ca un magazin online te-ar ajuta. Nu esti singurul care vrea sa puna in balanta beneficiile si costurile si sa traga o linie finala, calculand daca merita efortul financiar sau nu.

Magazin online

Magazin online

Astfel, Fortin Agency a pregatit o lista cu cele mai bune motive pentru care un magazin online va fi o oaza de profit pentru afacerea ta.
De ce sa ai incredere intr-un magazin online?

1. Poti sa uiti de semnul de „inchis”

Avand un magazin online, afacerea ta va fi deschisa non-stop, 24 din 24, fara sa mai fii nevoit sa inchizi efectiv vreun spatiu comercial. Asta inseamna ca poti atrage lejer un numar mai mare de clienti, deoarece nu vei avea un orar fix in cadrul caruia sa poata ajunge la serviciile sau produsele tale. Astfel, toti posibilii clienti se pot uita la oferta ta din confortul propriei locuinte, la orice ora din zi sau noapte.

2. Poti ajunge la un public tinta mai vast

Avand un magazin fizic, singurele persoane care pot ajunge la tine sunt cele care stau in vecinatate. Astfel, in cazul in care ei recomanda magazinul prietenilor, poate vei avea cativa clienti si din alta zona, insa nicio sansa ca oamenii din alte orase sa te viziteze. Alegand sa ai un magazin online obtii sansa de a creste popularitatea afacerii tale, atat pe plan local, judetean, sau chiar national.

3. Poti capta atentia tinerilor

In zilele noastre, majoritatea oamenilor au o prezenta in mediul online sub o forma sau alta. Insa, majoritatea dintrei cei care isi petrec cel mai mult timp online sunt tinerii. Astfel, daca nu ai un magazin online, sansele ca tinerii sa auda de tine sunt cam mici, astfel insa ar putea rasfoi ofertele tale chiar si dupa o zi lunga de lucru.

4. Poti vorbi despre brandul tau

Partea cea mai buna in momentul in care afacerea ta are si o pagina web este ca poti sa spui povestea exacta a companiei. Astfel, poti controla ceea ce vede publicul tau tinta si le poti vorbi despre principiile ce stau la baza afacerii tale. Avand un magazin online, este sansa cea mai buna de a face o prima impresie de neuitat.

5. O dovada a existentei tale

Chiar daca cineva te recomanda unei cunostinte, aceasta persoana cu siguranta te va cauta in mediul online pentru a vedea parerile altor clienti si pentru a-ti rasfoi oferta. Astfel, daca nu existi in online se va ridica un mare semn de intrebare in legatura cu seriozitatea afacerii tale. Daca ai un site poti posta parerile clientilor, poti posta orice idee noua pe care o ai si poti cere feedback pentru imbunatatiri. Nu este doar pentru binele si comoditatea clientilor ci si pentru inflorirea afacerii tale.

Ajutorul de nadejde in procesul de creare magazin online

Ce conteaza este sa apelezi la o companie de incredere, care poate pune pe picioare un magazin online de calitate, de care sa fii mandru si care sa fie oglinda ideilor tale. O astfel de companie este Fortin, alaturi de care poti construi nu doar un magazin online ci si strategii de optimizare SEO, strategii de marketing, campanii de promovare, dar poti avea parte si de servicii de copywriting. Da startul ideal afacerii tale cu un magazin online potrivit!