De ce este important sa folosim un filtru bio aqua ? Sanatatea celor dragi este pe primul plan

BUCURESTI - 7 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Prin purificarea apei se intelege eliminarea impuritatilor, pentru ca acesata sa devina potabila, perfecta consumul zilnic.

Filtru bio aqua

Filtru bio aqua

Substantele eliminate cu ajutorul unui filtru bio aqua includ paraziti precum Giardina sau Cryptosporidium sau baterii, alge, virusi, ciuperci, inclusiv metale toxice cum ar fi plumbul sau cuprul. Apa contaminatai poate fi periculoasasi de aceea trebuie luate masuri serioase in aceasta directie.

Purificarea apei – sanatate garantata

In apa este lasata intentionat o cantitate mica de dezinfectant, la sfarsitul procesului de tratare, pentru a reduce riscul recontaminarii in sistemul de distributie. Multe considerente de mediu si costuri afecteaza amplasarea si protejarea instalatiilor de purificare a apei.
Sursele de apa de la suprafata trebuie sa fie monitorizate cu atentie pentru a observa prezenta tipurilor sau nivelurilor neobisnuite de contaminanti microbieni, cei care cauzeaza boli.

Apa utilizata in tarile industrializate este purificata in statiile de tratare a apei. Desi metodele pe care aceste instalatii le utilizeaza in prealabil depind de marimea lor si de severitatea contaminarii, aceste practici au fost standardizae pentru a asigura conformitatea generala cu reglementarile nationale si internationale. Apa este purificata dupa ce a fost pompata din sursa sa naturala sau directionata prin conducte in tancurile de retinere. Dupa ce apa a fost transportata intr-o locatie centrala, incepe procesul de purificare.

Filtrele de bio aqua, noile tehnologii aparute pe piata, sunt realizate dintr-o rasina halogenata care ucid aproape 100% din bacterii si aproape 99% din visrusii ce trec prin acest tip de sistem de filtrare. Acest dispozitiv a fost testat cu o apa contaminata, iar rezultatele au fost pozitive, astfel incat apa a devenit potabila, iar virusii si bacteriile au fost eliminate.


Cu ajutorul unui filtru bio aqua veti economisi bani si va veti asigura ca elimitati orice tip de bacterie, fara sa va ma ingrijorati ca apa pe care o consumati zilnic va poate face rau. Majoriatea oamenilor achzitioneaza echipamente gresite, pentru ca depasesc acest pas foarte important si anume filtrarea in sine, pierzand bani si resurse pe un sistem care nu face ca apa sa fie mai sigura, mai buna. Pentru a obtine un randament maxim , asigurati-va ca alegeti un sistem de filtare cat mai eficient, de calitate superioara. Apa filtarata bio este din ce in ce mai cautata, oferind cea mai mare eficienta de pana acum.

De unde puteti achizitiona un filtru bio aqua ?

Multe din sistemele de filtare a apei ofera un randament scazut daca nu sunt exploatate asa cum trebuie. Asadar, pentru a obtine o eficienta cat mai mare, alegeti un produs care sa aiba o durabilitate extinsa de cel putin 2 ani. Cei de la itelestore.ro va pun la dispozitie cele mai sigure si de calitate sisteme de filtrare.
Analizati chiar acum modelele disponibile pe site si achizitionati-l pe cel care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Nu mai stati pe ganduri si puneti pe primul plan sanatatea dumneavoastra si a celor dragi.