De ce sa optezi pentru pardoseli epoxidice? – avantajele placilor turnate in forma lichida

BUCURESTI - 20 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sa pui bazele unei constructii solide si cu un grad mare de siguranta reprezinta o adevarata bataie de cap.

Pardoseli-Epoxidice

Pardoseli-Epoxidice

Cu toate acestea, metodele si tehnologiile moderne de proiectare vin sa iti dea o mana de ajutor, introducand in sfera constructiilor noi materiale menite special sa raspunda la nevoile tale. Este si cazul cunoscutelor pardoseli epoxidice, utilizate in multe industrii datorita beneficiilor si proprietatilor pe care le aduc inca de la prima aplicare

Pe langa faptul ca protejeaza structura de rezistenta si confera un invelis uniform cu un aspect placut, aceste pardoseli epoxidice sunt rezistente in timp si se potrivesc in mai multe situatii. In acest fel se integreaza excelent atat in cladirile de birouri, cat si in halele industriale cu trafic greu in marea majoritate a timpului. Bineinteles, avantajele nu se opresc aici si vin sa iti asigure un mediu sigur de lucru sau de trait pe parcursul a zeci de ani si nu numai.

Ce sunt pardoselile epoxidice si care este scopul lor

De-a lungul timpului, industria constructiilor a cunoscut o serie de modificari special concepute pentru a consolida de la zero cladiri de toate dimensiunile. Intrucat o fundatie solida isi pune amprenta asupra intregului ansamblu, aceasta trebuie sa fie invelita de o podea la fel de rezistenta si care sa faca fata cu brio tuturor activitatilor de zi cu zi. In acest fel, solutia ideala din toate punctele de vedere este reprezentata de pardoselile epoxidice care imbina elementele moderne cu cele clasice pentru rezultate maxime.

Materiale rezistente in timp

In primul si in primul rand, rasinile epoxidice stau la baza compusului care va genera rezultatul final. Placa se toarna in forma lichida, iar acest lucru se traduce printr-o zona neteda, lipsita de denivelari sau de rosturi si imbinari care de cele mai multe ori pot fi inestetice. Gratie rasinilor folosite in placarea pardoselilor, gradul de elasticitate va reprezenta un punct forte care asigura rezistenta pentru perioade indelungate de timp.

Suprafete usor de intretinut si de ingrijit

De asemenea, aceste pardoseli epoxidice sunt usor de intretinut, intrucat lipsesc imbinarile dintre placi, bacteriile si microbii nu vor avea un mediu propice formarii si dezvoltarii. In acest fel, igiena va fi la ordinea zilei si tocmai din acest motiv rasinile epoxidice se folosesc cu precadere in industria farmaceutica.

Durata de viata mare

Dupa cum am mai mentionat, pardoselile au o durata de viata mare, fiind rezistente mai ales la socurile mecanice. Tocmai din acest motiv se potrivesc de minune in halele industriale, unde traficul este intens si de cele mai multe ori de un tonaj mai ridicat. In plus, fac fata temperaturilor extreme si au un nivel de elasticitate care isi va pune amprenta de-a lungul timpului, intr-un sens pozitiv.

Aplicare in doar cativa pasi

Nu in ultimul rand, aplicarea unei pardoseli epoxidice se face simplu si rapid, intr-un timp record. Procesul este eficient, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Placa se toarna in forma lichida si se usuca rapid pentru ca activitatea sa revina la normal intr-un cadru sigur si lipsit de griji.

Pardoseliindustriale.ro, locul unde profesionalismul intalneste tehnologiile moderne

Sa renovezi nu este deloc o munca usoara, iar de cele mai multe ori iti pare o provocare in toata regula. Astfel, cei de la pardoseliindustriale.ro vin in ajutorul tau si iti propun o serie de servicii special concepute pentru nevoile tale.

De la pardoseli epoxidice la pardoseli poliuretanice, profesionalismul este la el acasa, iar rezultatele vorbesc de la sine. Asadar, apeleaza cu incredere la serviciile expertilor de la pardoseliindustriale.ro si cu siguranta nu vei regreta decizia facuta!