Descopera cele mai eficiente si frumoase focare seminee pentru case si locuinte

BUCURESTI - 18 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Modele de focare seminee gasesti peste tot, la preturi variate, astfel ca ai de unde alege atunci cand iti doresti un anumit model de semineu pentru casa ta.

Focare seminee

Pentru a te ajuta sa te decizi mai usor, iti prezentam aici cele mai bune si frumoase modele de focare seminee disponibile in prezent in piata romaneasca de profil.

Focare seminee din fonta

Aceste focare sminee au o putere nominala medie de 16 kw si un randament general de 74%. Sunt voluminoase si au o greutate de peste 100 de kilograme. Sunt cel mai des utilizate pentru semineele care functioneaza cu lemne, asigurand o incalzire completa si de durata a camerelor in care sunt instalate.

Focare seminee norvegiene

Spre deosebire de focarele din fonta, cele norvegiene au dimensiuni mai reduse si pot fi utilizate atat la seminee care functioneaza pe lemne, cat si la cele electrice sau pe gaz. Pot fi fabricate atat din fonta, cat si din otel, sunt placate la interior cu termota speciala, un material care izoleaza la interior si contribuie la retinerea cladurii. Sunt printre cele mai eficiente focare existente pe piata din Romania la ora actuala, asigurand o eficienta de incalzire de peste 80%, o autonomie de pana la 10 ore, un consum redus de combustibil si un grad minim de poluare.

De asemenea, focarele norvegiene au o durata mare in timp, chiar si atunci cand sunt folosite intens, functionarea lor este garantata intre 5 si 10 ani, fara niciun fel de reparatii.

Pot fi proiectate pentru orice fel de semineu, nu exista restrictii in ceea ce priveste dimensiunea acestora, iar modelele au, majoritatea dintre ele, un design minimalist modern.

Focarele samota

Sunt focarele din otel, care sunt placate in interior cu termota sau samota, fiind printre cele mai moderne modele de focare, a caror eficienta depaseste 80%.

Modelele sunt variate, putand alege intre focare cu fata dubla, focare cu geam prismatic, cu geam drept, focare cu trei geamuri sau focare cu geam lateral.

De regula aceste focare au dimensiuni standard, acoperind o gama de peste 250 de modele de seminee.

Focare seminee caseta

Sunt cele mai alese focare de catre clientii care isi doresc seminee cu design cat mai modern. Au dimensiuni cuprinse intre 60 si 100 cm, iar gradul de eficienta este cuprins intre 78% si 85%.

Au o putere de incalzire cuprinsa intre 4-10 kw si functioneaza atat pentru semineele pe lemne, cat si pentru variantele mai moderne, adica cele electrice si pe gaz sau bioetanol.

Focare seminee suspendate

Reprezinta cea mai buna optiune pentru toti cei care isi doresc un semineu modern si eficient, iar spatiul poate reprezenta o problema in acest sens. Majoritatea modelelor au dimensiuni mici, ce le fac alegerea ideala pentru apartamente sau chiar garsoniere.

Focare seminee pe gaz

Sunt si ele o alternativa excelenta la semineele pe lemn, functionand, dupa cum le spune si numele, pe gaz sau propan. Nu necesita construirea unui cos de fum, sunt usor de folosit si nu trebuie curatate periodic.

Focare termosemineu

Au o eficienta ce poate ajung pana la 90%, fiind fabricate din otel. La interior sunt placate cu samota acumulatoare.

Seminee-expert.ro este locul in care gasesti  aici focare seminee la preturi pentru toate buzunarele. Important este sa stii ce model iti doresti deoarece uneori, cand ai de ales din mai multe modele, alegerea poate deveni dificila.

Date de contact:

Telefon: 021 659 65 19

Email: office@seminee-expert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/descopera-cele-mai-eficiente-si-frumoase-focare-seminee-pentru-case-si-locuinte