Exista un tip special de beton hidroizolant pentru scopul lucrarii tale. Afla mai multe despre betoane

BUCURESTI - 9 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Astazi afla mai multe despre tipurile de beton hidroizolant care exista pe piata, unde se folosesc si de ce, astfel incat sa iti cunosti bine optiunile.

Beton hidroizolant

Beton hidroizolant

Astazi afla mai multe despre tipurile de beton hidroizolant care exista pe piata, unde se folosesc si de ce, astfel incat sa iti cunosti bine optiunile.

In afara domeniului, pentru cei fara experienta, lucrurile pot parea extrem de complicate. Dar atunci cand ai in minte scopul unei lucrari, ele incep sa se lamureasca in mintea ta. Ca orice proprietar bine pregatit, va fi deosebit de important sa stii cateva lucruri de baza despre tipurile de materiale ce se vor folosi in cadrul lucrarii tale.
Inca exista, din pacate, mesteri care profita de naivitatea proprietarilor, de aceea e bine sa fii pregatit pentru orice context.

Ce tipuri de betoane exista? Beton hidroizolant, betoane rutiere, betoane elicopterizate

Atunci cand vorbim despre tipuri de betoane ce se folosesc in cadrul constructiilor, putem enumera trei mari tipuri de astfel de materiale: beton hidroizolant, beton rutier sau beton elicopterizat. Fiecare dintre aceste tipuri de betoane vine cu propriile sale proprietati specifice, absolut necesare pentru anumite tipuri de proiecte. Din acest motiv, fiecare lucrare in parte necesita propriul tip de beton, din cele enumerate.

Iata cateva exemple:

beton hidroizolant: datorita capacitatilor sale sporite de absorbitie a apei, acest tip de material se foloseste in cadrul lucrarilor care necesita impermeabilitate si stoparea inflitratiilor de apa;

beton rutier: datorita rezistentei la trafic, acest material se foloseste in cadrul lucrarilor moderne care vizeaza structurile rutiere, indiferent de scop: reabilitare sau modernizare a drumurilor;

beton elicopterizat: timpul scazut de efectuare a lucrarilor, uscarea rapida, costurile reduse in raport cu rezultatul eficient obtinut la final, recomanda acest tip de material in zonele supuse traficului intens, in constructii cu activitate industriala, unde rezistenta la abraziune e esentiala.


Ce trebuie sa stii despre tipul de beton hidroizolant in mod special?

Se foloseste zilnic acest beton hidroizolant in industria de constructii, fiind un material special care asigura structura de rezistenta a unei cladiri. Aditivii speciali din componenta unui beton hidroizolant garanteaza impiedicarea cu succes a infiltratiilor de apa in cazul teraselor, fundatiilor, pardoselilor, rezervoarelor, barajelor, tunelurilor, canalelor sau in cazul oricarui tip de constructie care necesita stoparea apei, ce poate pune in pericol intregul proiect. Pe langa functia sa principala, de absorbtie a apei, acest beton hidroizolant vine la pachet si cu alte proprietati speciale, extrem de relevante pentru succesul proiectului.

Cum ar fi:

rezistenta mecanica sporita la trafic intens si nu numai;
rezistenta la cloruri si durabilitatea extrem de crescuta.
Pune-ti proiectele in aplicare cu un beton hidroizolant si o echipa de exceptie
Acum stii ce optiuni ai atunci cand vrei sa demarezi executarea unor lucrari. Echipa potrivita va reusi sa iti puna in aplicare toate planurile, in timp ce echipamentele si materialele specifice, de calitate, isi vor aduce contributia intr-un mod semnificativ.

Daca ai nevoie de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, care dispun de materialele si echipamentele necesare, apeleaza cu incredere aici  la companii cu renume in domeniul constructiilor. Una dintre acestea este Milucon.ro, un nume de referinta in lucrarile de hidroizolatie. Despre Milucon.ro se spune ca nu are un competitor la nivel de profesionalism si executie impecabila in Romania, motiv pentru care aceasta companie este recomandata de tot mai multi clienti.