Ghid de achizitie: cele mai potrivite baterii chiuveta pentru baia ta

BUCURESTI - 21 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Una dintre cele mai importante incaperi dintr-o locuinta este, cu siguranta, baia. In acest loc ne relaxam atat trupul, cat si mintea, tocmai de aceea nu doar decorul, ci si obiectele pe care le utilizam in baie trebuie sa fie in perfecta concordanta cu nevoile noastre.

Baterie chiuveta

Baterie chiuveta

Una dintre cheile confortului reprezinta micile detalii, tocmai de aceea s-ar putea ca alegerea celor mai potrivite baterii chiuveta sa ne dea batai de cap.
De multe ori, amenajarea baii poate fi un moment destul de complicat in vietile noastre daca nu avem profesionisti in preajma.
Desi la prima vedere bateriile de chiuvete par niste obiecte simple, ele sunt extrem de importante, indispensabile activitatilor noastre cotidiene. Ne asteptam sa nu schimbam prea des acest tip de obiecte, de aceea investitia in ele trebuie sa fie una potrivita si cat mai rezistanta in timp. Daca ai in plan sa faci amenajari in noua casa sau pur si simplu trebuie sa faci schimbari in actuala locuinta, ai in randurile de mai jos un mic ghid referitor la baterii chiuveta, care sa-ti faca alegerile mai usoare.

La ce sa fii atent cand achizitionezi baterii chiuveta?

1. Calitate - Acesta este un aspect esential de verificat inainte de a cumpara baterii chiuveta. Greutatea este un indicator al calitatii – cu cat este mai grea o baterie, cu atat va fi mai rezistenta. Astfel, nu vor exista riscuri de spargere in cazul unei presiuni a apei prea mari. Un alt indicator relevant pentru calitate este si echiparea bateriei cu cartus ceramic, fiind mai rezistent decat cele din plastic. Nu trebuia sa neglijam nici faptul ca bateria ar trebui sa permita montarea de economizatoare. Acestea vor ajuta la reducerea debitului de apa si imbogatirea acestuia cu aer;

2. Elementele componente - Daca te-ai hotarat sa cumperi baterii chiuveta, fii atent si la ce include ea din partea producatorilor. De exemplu, racorduri, pentru bateriile de cada, ventil set de scurgere pentru bateriile de lavoar etc;

3. Garantia de la producator - Majoritatea bateriilor chiuveta includ garantie, insa ar fi ideal sa avem grija si la ce cuprinde aceasta garantie, mai exact care sunt conditiile. Detaliile relevante ar fi legate de termenul de garantie si ce acopera aceasta, daca are in vedere si eventualele defecte ale cartusului si serviciile post garantie;

4. Materialul de confectionare - Materialul din care este facuta bateria este foarte important, pentru a asigura o rezistenta de lunga durata. Recomandata este alama sanitara;

5. Varietatea de gama - In momentul achizitiei de baterii chiuveta in baia noastra trebuie sa avem in vedere faptul ca exista multe game de baterii complete oferite de producatori (pentru baie, bucatarie, cada/dus, lavoar, bideu). Daca alegem o gama complete pentru locuinta noastra, acest lucru poate sa contribuie la o atmosfera de uniformitate si unitate in design, pe care oricine si-o doreste pentru locuinta sa.

Achizitia perfecta se face doar din locul potrivit

Daca vrei o schimbare in locuinta ta, incepe cu baia si achiziotioneaza cele mai bune baterii chiuveta, care sa se potriveasca cu nevoile tale. Elementele de mai sus reprezinta un ghid care poate contribui la o alegere eficienta pentru baia ta si renunta la grijile pe care le ai deja legate de vechea baterie.
Poti beneficia de cele mai bune oferte accesand  aici, unde vei gasi o gama variata de produse. Poti contacta specialistii la numarul de telefon 0721482872 sau la adresa de e-mail office@baterii-lux.ro.