Helinick participa la a 25-a Conferinta si Adunare Generala a Asociatiei Aeroporturilor din Romania

BUCURESTI - 6 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

In perioada 02- 04 octombrie 2017, Helinick participa la cea de-a 25-a Conferinta si Adunare Generala a Asociatiei Aeroporturilor din Romania, un eveniment remarcabil pentru sectorul aviatiei civile nationale.

Helinick - AGAAR

Conferinta AAR va avea loc in Craiova, judetul Dolj, in cadrul Hotelului Ramada Plaza Craiova si aduce laolalta reprezentanti ai Autoritatii Aeronautice Civile Romane si ROMATSA, delegati ai Ministerului Afacerilor Interne – Politiei Romane si Politiei de Frontiera, ai Ministerului Transporturilor, ai Ministerului Finantelor Publice, dar si ai Consiliilor Judetene.

La eveniment participa si cei mai importanti agenti aeronautici si reprezentanti ai companiilor aeriene din tara si strainatate, precum si furnizori de servicii si produse destinate activitatilor conexe domeniului aeroportuar.

Obiectivul acestei adunari consta in identificarea celor mai bune solutii si strategii pentru cresterea traficului de pasageri si nivelului de siguranta si securitate al acestora, pentru dezvoltarea aeroporturilor din tara si aducerea acestora la standarde europene si internationale, precum si pentru imbunatatirea cadrului normativ al aviatiei civile.
De asemenea, evenimentul isi propune sa faciliteze colaborarea dintre societatile si profesionistii ce isi desfasoara activitatea in aviatie si institutiile statului roman.

Compania Helinick se alatura acestei manifestari anuale pentru a prezenta si propune solutii software de top din industria de securitate si siguranta electronica

Cel mai important moment al evenimentului va avea loc, marti, 3 octombrie, cand participantii vor putea asista la prezentarea unui sistem software integrat pentru gestiunea si administrarea senzorilor si echipamentelor destinate securitatii electronice (Camere Video, echipamente pentru Control Acces si Efractie, Detectie Incendiu, etc).
Reprezentantii Helinick vor demonstra cum functioneaza sistemul si cum se poate conecta la un numar mare de echipamente premium, care apartin mai multor lideri de pe piata pentru sisteme electronice de securitate.

Platforma software se numeste “Unified Platform Solutions for Airport & Civil Transportation Sector” si poate raspunde cerintelor speciale de siguranta si securitate electronica ale industriei, fiind deja implementat in alte aeroporturi cu circulatie internationala.
Compania Helinick este lider pe piata din Romania in domeniul sistemelor de securitate si siguranta electronica.

Prin prisma experientei care excede 25 de ani de activitate, tehnicienii si inginerii Helinick reusesc sa asigure servicii care determina calitatea si performanta sistemelor si echipamentelor dedicate sigurantei si securitatii electronice.

Compania Helinick utilizeaza si implementeaza echipamente si tehnologii moderne care poarta sigla unor producatori de top si reuseste sa furnizeze solutii inteligente, la cheie, in materie de securitate electronica, siguranta electronica, comunicatii, infrastructura si numeroase alte sisteme integrate.
Date de contact
Adresa Sediul central: Strada Eraclie Arion nr. 4, Sector 1, Bucuresti.
Tel: +(4021) 404 44 44
Tel: +(4021) 404 44 00
Tel: +(4021) 404 44 30
Tel: +(4021) 404 44 20